Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 - Psts.gr

Άλλα έξι άτομα μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα έχουμε ξαναπεί: Η ώρα που τρώμε είναι εξίσου σημαντική με το τι τρώμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις έχουμε όλοι συνδέσει (κακώς) με τα ελληνικά νησιά. Από το επόμενο καλοκαίρι, όμως, φαίνεται ότι θα αποτελούν παρελθόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας την Τρίτη 17 Οκτωβρίου με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί περιστατικά πελατών, σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίοι έχουν λάβει αναπάντητες κλήσεις από διεθνείς αριθμούς με πρόθεμα +960xx.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ζήτημα επείγει, διότι, αν δεν εκπονηθούν τα διαχειριστικά σχέδια, οι κτηνοτρόφοι κινδυνεύουν να μείνουν, το 2019, χωρίς επιδοτήσεις

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Τετάρτης (18/10), με τα παιχνίδια για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ να πρωταγωνιστούν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Δημοτικό Ωδείο Πάρου ανακοινώνει τη λειτουργία τμημάτων χορωδίας υπό την διεύθυνση της Κωνσταντίνας Ανδρεάκου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λόγω της ανάγκης διακομιδής 80χρονης γυναίκας που έχρηζε νοσοκομειακής φροντίδας, το απογευματινό δρομολόγιο του πλοίου Blue Star Delos με προορισμό τον Πειραιά, καθυστέρησε την αναχώρησή του από το λιμάνι της Πάρου για περίπου μισή ώρα προκειμένου να παραλάβει την ασθενή. Η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίσθηκε στο πλοίο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To ξενοδοχείο Porto Paros, στο οποίο έχουν καταλύσει θεατρικές ομάδες από κάθε γωνιά του Αρχιπελάγους που συμμετέχουν στη δεκαήμερη 29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου, μια όμορφη βραδιά αιγαιοπελαγίτικης γευσιγνωσίας και χορού προς τιμή των φιλοξενούμενων θιάσων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos