Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Την 09-02-2019 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύκονου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 30, 32 και 33 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-02-2019 εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου αλλοδαπού ο οποίος την 18-12-2018 αφαίρεσε πλέγματα περίφραξης αγροκτήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δευτέρα (11/02) σήμερα, οι στοιχηματικοί ρυθμοί πέφτουν αρκετά μετά από ένα "καυτό" διήμερο, έτσι έχουμε ξεχωρίσει μόλις δυο επιλογές από τα πρωταθλήματα της Δανίας και τις Β' Πορτογαλίας, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις οι Σουηδοί επιστήμονες κατάφεραν να επιμηκύνουν νευρικές απολήξεις και να τις ενώσουν με άλλα νευρικά κύτταρα του νωτιαίου μυελού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, το έργο εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών στην αίθουσα του Συνδέσμου Συριανών στην Αθήνα την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 το βράδυ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια μεγάλη... λαχτάρα πήραν δύο άτομα τα οποία επέβαιναν στο Citroen C2 το οποίο βλέπετε στο βίντεο που εξασφάλισε το LamiaNOW.gr. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το παραπάνω όχημα -λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής- άρπαξε φωτιά στο ύψος των σφαγείων της Αγίας Παρασκευής, με τους επιβαίνοντες να παρκάρουν όπως-όπως και να πετάγονται στον δρόμο προκειμένου να γλιτώσουν τα χειρότερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 11:52

Διακομιδή 59χρονου από τη Μύκονο στη Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα ν. Μυκόνου στο λιμένα ν. Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 59χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 11:44

Τα έντομα οδεύουν προς τον αφανισμό

Ο ρυθμός εξαφάνισης τους είναι οκτώ φορές ταχύτερος από αυτόν των θηλαστικών, των πτηνών και των ερπετών, επισημαίνουν οι επιστήμονες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατεψυγμένα ψάρια συνολικού βάρους 2.144 κιλών, κατάσχεσαν οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos