Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΕΠΑΛ στην Παροικία προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» και υποψήφιου Δημάρχου του νησιού κ. Κώστα Ροκονίδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Όλγας και Αμαλίας, απέναντι από το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευνοϊκές αλλαγές για κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων στη χορήγηση αδειών και στην εφαρμογή μειωμένου ωραρίου εργασίας, φέρνει η εγκύκλιος της Ξενογιαννακοπούλου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλιμάκιο εθελοντών δυτών της περιβαλλοντικής οργάνωσης «WE DIVE WE CLEAN» ύστερα από πολυετή δραστηριότητα στους τομείς έρευνας & ανέλκυσης και στα πλαίσια του προγράμματος για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος που υλοποιεί εδώ και 6 χρόνια σε διάφορα μέρη της Ελλάδος με 149 δράσεις υποβρυχίων καθαρισμών και έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία/τεχνογνωσία από την περισυλλογή 52 και πλέον τόνων στερεών απορριμμάτων σε ανάλογα εγχειρήματα σε Πάρο - Νέα Πέραμο - Ελευσίνα - Πάχη - Γύθειο - Αίγιο - Ζάκυνθο - Ανάβυσσο - Ελαφόνησο - Κρήτη - Πάτρα - Διακοπτό - Βραχάτι - Σίφνο - Αμοργό - Πύλο - Αντίκυρα - Μικρολίμανο - Άσσο - Κιάτο - Τολό - Ναύπλιο - Κόρινθο - Ύδρα - Βάρκιζα - Άγιοι Θεόδωροι - Λουτράκι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαφές τελεσίγραφο έστειλαν οι ΗΠΑ στην Τουρκία, να διαλέξει αν θέλει να μείνει στο ΝΑΤΟ ή να αγοράσει το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα S-400, ανεβάζοντας στο «κόκκινο» την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο χωρών για αυτό το θέμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 26 Μαΐου 2019 θα διεξαχθούν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Με δύο εγκυκλίους, το υπουργείο Εσωτερικών δίνει διευκρινίσεις για τη διαδικασία διενέργειας των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Απρίλιος ξεκίνησε μεν με ήπιο καιρό, αλλά τις επόμενες ημέρες θα βγουν και πάλι οι ομπρέλες, αφού ο καιρός θα είναι βροχερός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση μεταξύ της διοίκησης και των στελεχών των υπηρεσιών Μητρώου και Γ.Ε.ΜΗ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και των λογιστών του Νομού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου στη Σύρο με ταυτόχρονη σύνδεση και με τα γραφεία στα νησιά Άνδρος, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη, Τήνος, η οποία μεταδόθηκε και μέσω livestreaming από το κανάλι του Επιμελητηρίου στο youtube.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χθες 2 Απριλίου ο Τσίπρας επισκεύθηκε την πόλη των Σκοπίων, όπου υποτίθεται ότι πήγε να προωθήσει τις επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Σποπίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

The Fashion Music Project με εντυπωσιακές συνεργασίες on stage!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos