Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, με απόφαση του Δημάρχου Πάρου η οποία ελήφθη προ ολίγων ημερών, δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου καθιερωμένα δρώμενα και εκδηλώσεις εορτασμού στην πρωτεύουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου ανακοινώνει την πρόσληψη 15 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην όμορφη Πάρο με την οικογένειά της βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η γνωστή παρουσιάστρια που φυσικά δεν μένει ποτέ ήσυχη έχει επιδοθεί για μια ακόμη χρονιά στα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόσα κρούσματα “έδωσε” ο κορονοϊός το τελευταίο 24ωρο στην Αττική, πόσα στην Θεσσαλονίκη και πόσα στην υπόλοιπη Ελλάδα; Διαβάστε την αναλυτική ενημέρωση για την γεωγραφική κατανομή των 204 νέων μολύνσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηχητικό μήνυμα με οδηγίες και συστάσεις προς τους επιβιβαζόμενους στα πλοία, εκπέμπεται στο χώρο των στεγάστρων αναμονής στο λιμάνι της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξάνεται ο αριθμός των νοσηλευτικών ιδρυμάτων που θα έχουν τη δυνατότητα να νοσηλεύουν περιστατικά κορωνοϊού, με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αύγουστος έχει μπει… στα κόκκινα, ο κορονοϊός εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και οι ειδικοί ανησυχούν ιδιαίτερα. Διαβάστε την αναλυτική ενημέρωση του ΕΟΔΥ για τις νέες μολύνσεις των 24 τελευταίων ωρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας, όλες οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Αττικής

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με κεριά και τραγούδια - ύμνους που ταιριάζουν στην περίσταση της απαγόρευσης όπως το Final Countdown και το "Είμαστε ακόμα ζωντανοί", νέοι και νέες λίγο πριν τις 12 το βράδυ και το κλείσιμο γνωστού μπαρ της Παροικίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε επιφυλακή έχουν τεθεί οι υγειονομικές Αρχές της Κίνας μετά τον εντοπισμό του νέου κορωνοϊού κατά τη διάρκεια τακτικού ελέγχου σε φτερούγες κοτόπουλου που είχαν εισαχθεί από την Βραζιλία, τη μεγαλύτερη χώρα παραγωγής κοτόπουλων παγκοσμίως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos