Aπόφαση Δημάρχου Πάρου: Ματαίωση καθιερωμένων εκδηλώσεων ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο...

13 Αυγούστου 2020 21:31

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, με απόφαση του Δημάρχου Πάρου η οποία ελήφθη προ ολίγων ημερών, δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου καθιερωμένα δρώμενα και εκδηλώσεις εορτασμού στην πρωτεύουσα της Πάρου.

Η απόφαση αυτή περιλαμβάνει την ματαίωση του δρωμένου με τα φωτισμένα καϊκια στον κόλπο της Παροικίας και τη ματαίωση της συνακόλουθης ρίψης πυροτεχνημάτων.
Επίσης υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της ΚΔΕΠΑΠ έχουν ήδη ματαιωθεί οι καθιερωμένες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις της ημέρας.

Η απόφαση του Δημάρχου Πάρου συνέπεσε με την προ ελαχίστων ημερών κυβερνητική απόφαση για περιορισμό του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο νησί και προς επίρρωση των ανωτέρω είναι το γεγονός ότι φέτος δεν ζητήθηκε άδεια από τις αρμόδιες αρχές, ως είθισται, για τη ρίψη πυροτεχνημάτων

Σημειώνεται, ότι για λόγους αποφυγής συγχρωτισμού, φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί επίσης, η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Παροικία.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos