Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Και πώς μπορεί να αποτελέσει οδηγό σήμερα, ενόψει των κρίσιμων αποφάσεων για τη νέα σχολική χρονιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί ρεκόρ για την περίοδο μετά την άρση της καραντίνας
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα απλό πείραμα ένας καρδιολόγος κατέρριψε όλες τις θεωρίες που κάνουν λόγο ότι η μάσκα είναι επικίνδυνη και εμποδίζει την αναπνοή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην Δυτική Μακεδονία, η είδηση ότι βρέφος 6 μηνών και ένα 10χρονο παιδί στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου και η κίνηση στην Πάρο συνεχίζει να είναι αυξημένη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Με αίσθημα ευθύνης, όπως πράξαμε από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι το αποτέλεσμα της εξέτασης για το νέο κορωνοϊό (COVID-19) που διενεργήθηκε σε υπάλληλο του Δήμου, ευρισκόμενο σε άδεια, ήταν θετικό”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πάρτι με τα περίπου 500 άτομα συμμετείχε και ζευγάρι που έσπασε την καραντίνα 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, υπογράμμισε ότι η πρόταση που έκαναν οι ειδικοί είναι να δοθεί βάρος στην εκπαίδευση της χρήσης μάσκας στους μαθητές της μικρής ηλικίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικογραφία σχηματίστηκε για σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που φέρει τον τίτλο «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ξεκινά έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινό κρυολόγημα και νόσος COVID-19 «μοιράζονται» κάποια συμπτώματα, με κυρίαρχο αυτό της απώλειας όσφρησης - Πώς θα καταλάβετε αν η ανοσμία οφείλεται στον κορωνοϊό ή σ' ένα απλό κρυολόγημα;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos