Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Στη Μητρόπολη Αθηνών τελέστηκαν σήμερα η χειροτονία του νέου μητροπολίτη Καστορίας Καλλίνικου και πολυαρχιεαρατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου και συλλειτουργούντων των μητροπολιτών Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιεροθέου, Κηφισίας Κυρίλλου, Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσοστόμου, Γρεβενών Δαυίδ, Κεφαλληνίας Δημητρίου, Σισανίου και Σιατίστης Αθανασίου. Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν πολλοί αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 36, 6, 10, 39 και τζόκερ ο αριθμός 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 21:19

ΕΟΔ Κυκλάδων: Υποδοχή του ρωσικού Shtandart

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Έτος Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας 2021, κατέπλευσε, το πρωί της Κυριακής 10-10-2021, στο λιμάνι της Νάουσας, το ρώσικο ιστιοφόρο SHTANDART, ακριβές αντίγραφο της φρεγάτας του Μεγάλου Πέτρου, τσάρου της Ρωσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία αρκετού κόσμου και εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων της Πάρου, η Νάουσα υποδέχτηκε πανηγυρικά στο λιμάνι της το πρωί της Κυριακής 10 Οκτωβρίου, το εντυπωσιακότατο Ρωσικό ξύλινο ιστιοφόρο Shtandart, σύγχρονο πιστό αντίγραφο του πρώτου πλοίου

του Ρωσικού στόλου της Βαλτικής πρώτος ναύαρχος του οποίου ήταν ο Έλληνας Ιωάννης (Ιβάν) Μπότσης και το οποίο ναυπηγήθηκε το 1703 με διάταγμα του θεμελιωτή της ρωσικής ναυτικής δύναμης, τσάρου Μεγάλου Πέτρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Κυκλάδων άρχισαν και οι Παριανές ομάδες αγωνίστηκαν σε Πάρο, Μήλο και Σίφνο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για την Α φάση φάση του κυπέλλου Κυκλάδων, όπου μετείχαν 16 ομάδες, με τα εξής αποτελέσματα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν τη χώρα μας τη Δευτέρα (11/10) και μάλιστα θα είναι κατά τόπους πολύ ισχυρά, ειδικά στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Πελοποννήσου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε παραλία της Παροικίας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κάτω Γιαλού απέναντι από τον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, διανοίχθηκε πρόσφατα δίοδος διεξόδου των όμβριων υδάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλες οι περιοχές στις οποίες καταγράφηκαν νέα κρούσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2021 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos