Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

•Για τέλειες χειμωνιάτικες μαρμελάδες γεμάτες άρωμα και γεύση, πολύ σημαντικό είναι να επιλέξουμε αρωματικά φρούτα, πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρούτ, περγαμόντο κλπ.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Αγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε τι θα συμβεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 2, 30, 32, 40, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 16.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία για εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε έξω από τα γραφεία της εταιρείας «Zeus + Dione» στο κέντρο της Αθήνας. Στη συγκεκριμένη εταιρεία ήταν μέτοχος η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αναδιάταξη των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, του Στρατού και του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να επιτευχθεί η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης το ταχύτερο δυνατόν στα νοικοκυριά που παραμένουν χωρίς ρεύμα και θέρμανση εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια», προχώρησαν οι Αρχές στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνήθως λέμε «Άγιο είχε» όταν ένας άνθρωπος γλιτώνει αναπάντεχα τα χειρότερα ή ακόμα και τη ζωή του! Αυτή τη φορά όμως το λέμε για τον εμβληματικό ανεμόμυλο στο λιμάνι της Πάρου που καθώς φαίνεται, ξύστηκε από όχημα στην εξωτερική πλευρά του πεζουλιού του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χιονόπτωση τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στην Πάρο, επιφύλαξε μια έκπληξη για τους κατοίκους του νησιού οι οποίοι το πρωί της Τετάρτης αντίκρισαν τις κορυφές και τα ορεινά σημεία της Πάρου πασπαλισμένα από χιόνι!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Κικίλιας ξεκινώντας την ενημέρωση ότι θα υπάρξει επαναπρογραμματισμός των ραντεβού για τον εμβολιασμό πολιτών που δεν μπόρεσαν να εμβολιαστούν, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μήδεια».

Εμβολιάστηκαν όσοι είχαν προσέλθει σε εμβολιαστικά κέντρα και όσοι είχαν κλείσει ραντεβού, ωστόσο εμβολιάστηκαν 400 τρόφιμοι στις φυλακές Κορυδαλλού, ώστε να μη χαθούν δόσεις εμβολίου της Pfizer, οι οποίες είχαν βγει από τις συνθήκες βαθιάς κατάψυξης. Οι έκτακτοι εμβολιασμοί ολοκληρώθηκαν το πρωί της Τετάρτη

«Σκοπός μας ήταν να διαφυλάξουμε την υγεία των πολιτών αλλά και να μη χαθούν πολύτιμες δόσεις του εμβολίου», είπε ο υπουργός Υγείας.

Σε ό,τι αφορά την εξάπλωση του κορωνοϊού, ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε ότι υπάρχει μια σταθεροποίηση των μολύνσεων στις μεγάλες περιφέρειες της χώρας, κάτι που όπως είπε είναι «θετικό και ενθαρρυντικό».

Ωστόσο, επισήμανε ότι σε πολλές περιφερειακές ενότητες της χώρας, όπως για παράδειγμα στην Αχαΐα και την Κορινθία σημειώνεται ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων.

Θεμιστοκλέους: Πώς θα γίνει ο επαναπρογραμματισμός των ραντεβού για εμβολιασμό

Από την πλευρά του, ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους τόνισε ότι την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν συνολικά 25.137 εμβολιασμοί (η προσέλευση το 81,9%), ενώ από την αρχή της επιχείρησης «Ελευθερία» έχουν εμβολιαστοί περισσότεροι από 600.000 πολίτες.

Εμβολιάστηκαν με δόσεις των εμβολίων της Pfizer πολίτες, με σκοπό να μην υπάρξει απώλεια εμβολίων.

Όλα τα ραντεβού που αναβλήθηκαν, θα επαναπρογραμματιστούν τις επόμενες ημέρες, με ενημέρωση των πολιτών μέσω SMS.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις κόκκινες περιοχές εντάχθηκαν και τα Γιάννενα - Κακή η επιδημιολογική εικόνα της Καλύμνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Όταν ασχολείσαι με προγνωστικά στοιχήματος (και, πλάκα πλάκα, τούτες τις ημέρες κλείνω μια 20ετία στο εν λόγω κουρμπέτι…) θα έρθει η ώρα που πρέπει να κοιτάξεις, και να ποντάρεις… μελλοντικά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos