Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Για την περιπέτεια της υγείας του 23χρονου γιου του ο οποίος νόσησε με Covid-19 μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των μεδουσών και είναι θαλάσσιο πλάσμα που μοιάζει με ζελέ με πλοκάμια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 19:22

US Open, Σάκκαρη: «Δεν το χειρίστηκα όπως έπρεπε»

H 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια παραδέχθηκε οτι δεν προσέγγισε με τον κατάλληλο τρόπο τον δεύτερο συνεχόμενο ημιτελικό της σε Major τουρνουά, αναγνωρίζοντας την πολύ καλή εμφάνιση της αντιπάλου της

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Λάρισα καθώς ένας 51χρονος άνδρας πέθανε από κορονοϊό μια μέρα μετά την κηδεία των γονιών του, οι οποίοι, επίσης, έχασαν τη ζωή τους από τον ιό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μήλος μας αναδείχθηκε ως το καλύτερο νησί του κόσμου και της Ευρώπης για το 2021, έπειτα από ψηφοφορία των αναγνωστών του κορυφαίου αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού, «Travel + Leisure».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 17:34

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" από Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου , από 09:00 έως 15:45 στην πλατεία Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.132 , εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου εστιάζοντας στη σημασία της δυνατότητας συμμετοχής όλων των πολιτών στην αγορά εργασίας προκηρύσσει 9 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ για ειδικές κατηγορίες υποψηφίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μοντέλο που παλιότερα είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι Power Of Love είναι η γυναίκα που συνελήφθη χθες (09.09.2021) στη Νέα Σμύρνη, ύστερα από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Στην κατοχή της, σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκαν σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos