Ραγκούσης: Ο γιος μου νόσησε από Covid-19 και ενάμιση μήνα μετά ταλαιπωρείται ακόμα

10 Σεπτεμβρίου 2021 20:29

Για την περιπέτεια της υγείας του 23χρονου γιου του ο οποίος νόσησε με Covid-19 μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Με αφορμή τις δηλώσεις πολύτεκνης μητέρας νωρίτερα στο ίδιο κανάλι, που υποστήριζε ότι δεν πρόκειται να κάνει εμβόλια στα παιδιά της και προτιμά να νοσήσουν, ο Γιάννης Ραγκούσης αποκάλυψε πως και ο γιος του έχει νοσήσει από κορονοϊό και ακόμα ταλαιπωρείται ενάμιση μήνα μετά.

«Εγώ έχω τρία παιδιά. Ο μεγάλος μου γιος δυστυχώς δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο και νόσησε. Τα δύο μικρότερα παιδιά μου, οι κόρες μου, έκαναν το εμβόλιο» εξήγησε και σημείωσε ότι αν και τα συμπτώματα που είχε ο γιος του κατά τη διάρκεια της νόσησης δεν ήταν πολύ σοβαρά, συνεχίζει να ταλαιπωρείται από συμπτώματα μετά την Covid-19.

«Έχει ακόμη δυσκολίες 1,5 μήνα μετά που νόσησε σχετικές με το λαχάνιασμα, τη φυσική του κατάσταση, με προβλήματα του αναπνευστικού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχοντας την εμπειρία και των δύο παιδιών που εμβολιάστηκαν και του ενός που νόσησε, θέλω να πω ότι η νόσηση είναι πάρα πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Δεν πρέπει κανείς να παίζει με την υγεία των παιδιών διότι δεν είναι μόνο πώς θα περάσει το παιδί τη νόσο τις 3 ημέρες που μπορεί να κάνει πυρετό λίγο ή πολύ. Είναι και τι αφήνει μετά ο κορωνοϊός» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι με την προσωπική του εμπειρία επαληθεύει αυτό που λένε παγκοσμίως οι επιστήμονες. «100 φορές το εμβόλιο και οι πολύ μικρές παρενέργειες που μπορεί να παρουσιαστούν κατά ένα πολύ μικρό ποσοστό, παρά οι παρενέργειες και η ίδια η νόσος του κορονοϊού που μπορεί να φέρει ακόμη και σε νέους ανθρώπους εντελώς απροσδόκητα αποτελέσματα».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos