Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Φοροελαφρύνσεις σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, μείωση εισφορών και εκτεταμένα μέτρα στήριξης στους νέους, εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο Βελλίδειο το βράδυ του Σαββάτου (11.09.2021), στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2021

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου, πλήθους πιστών και σύσσωμου του κλήρου της Πάρου, τελέστηκε λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου η εξόδιος ακολουθία για τον Γέροντα Χρυσόστομο, Ηγούμενο της Ι.Μ. Λογγοβάρδας ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 11 το βράδυ της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου, αφίχθη με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά, η σορός του μακαριστού Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομου Πήχου, Ηγούμενου της Ι.Μ. Λογγοβάρδας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας το βράδυ της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου μετά από σκληρή, πολυήμερη μάχη με τη νόσο Covid – 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημεία από την ομιλία και τα βασικά μέτρα που ανακοίνωσε στην 85η ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας, οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου, ο μακαριστός επί 20 έτη Ηγούμενος της Μονής Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Πήχος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης για τα εμβόλια, υπέρ της Μακεδονίας και της Ορθοδοξίας - Φραγμός της Αστυνομίας στο δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης
Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στην πορεία διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών στη Θεσσαλονίκη η οποία έφτασε πριν από λίγο στο δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Οι διαμαρτυρόμενοι που πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση στην πλατεία Λευκού Πύργου, κινούνται με πανό και ελληνικές σημαίες στα χέρια και φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Οι διαδηλωτές πήραν θέση μπροστά από τον φραγμό της Αστυνομίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός, με δώρο 4 κιβώτια μπίρες ΕΖΑ lager και ΕΖΑ Pilsener

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου, πλήθους πιστών και σύσσωμου του κλήρου της Πάρου, τελέστηκε λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου η εξόδιος ακολουθία για τον Γέροντα Χρυσόστομο, Ηγούμενο της Ι.Μ. Λογγοβάρδας ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.197 , εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos