Πάρος: Συγκινητικό ύστατο χαίρε στον μακαριστό Ηγούμενο της Ι.Μ. Λογγοβάρδας στον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής. (Βίντεο)

11 Σεπτεμβρίου 2021 17:51

Παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου, πλήθους πιστών και σύσσωμου του κλήρου της Πάρου, τελέστηκε λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου η εξόδιος ακολουθία για τον Γέροντα Χρυσόστομο, Ηγούμενο της Ι.Μ. Λογγοβάρδας ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης το ύστατο χαίρε προς το μακαριστό Ηγούμενο ήταν συναισθηματικά φορτισμένο με θλίψη και συγκίνηση.

Στους επικήδειους που εκφωνήθηκαν ανάμεσά τους και εκείνος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη, έγινε συγκινητική αναφορά στην προσωπικότητα και το έργο του εκλιπόντος ιερωμένου ο οποίος «έφυγε» αναπάντεχα στα 75 του χρόνια αφήνοντας απορφανισμένη την αδελφότητα της Μονής.

Λαός και κλήρος του νησιού ανάμεσά τους και πολλά πνευματικά του τέκνα, θρήνησαν τη μεγάλη απώλεια του Γέροντα Χρυσόστομου η πνευματική παρακαταθήκη του οποίου θα ζει στο νου και στις καρδιές των πιστών του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos