Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Ιδιαίτερα αυξημένα είναι τα νέα κρούσματα σε παιδιά από μηδέν έως 17 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, 805 ανήλικοι από μηδέν έως 17 ετών είναι μεταξύ των 2.919 νέων μολύνσεων που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε 27,6%.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τελευταία χρόνια η Πάρος φαίνεται να κερδίζει συνεχώς έδαφος ως περιζήτητος τουριστικός προορισμός. Χρόνο με το χρόνο, οι τουριστικές ροές προς στο νησί αυξάνονται κι αν το 2019 μιλούσαν όλοι για μια super αποδοτική χρονιά με μεγάλο ρεύμα επισκεπτών και το 2020 για πτώση λόγω πανδημίας, απ΄ ότι φαίνεται ο τουρισμός στην Πάρο επανέκαμψε δυναμικά μέσα στο 2021 ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.919, εκ των οποίων 1

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Fed θεωρούν ότι το φαινόμενο είναι παροδικό - Ο πληθωρισμός εμφανίστηκε όταν οι οικονομίες ξανάνοιξαν μετά την καραντίνα, τα εργοστάσια δεν μπορούσαν να καλύψουν τη ζήτηση, έλειπαν οι πρώτες ύλες, η προσφορά αγαθών διαταράχθηκε κι έτσι οι τιμές αυξήθηκαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διαβεβαίωση ότι τόσο οι πολίτες, όσο και οι επιχειρήσεις θα προστατευθούν από τις διεθνείς αυξήσεις στο φυσικό αέριο παρείχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια φωτοβολταϊκού πάρκου στην Κορινθία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Χατζημάρκος: «Το 2021 είναι η πρώτη φορά που η Περιφέρεια μας συμμετέχει με δικό της περίπτερο για να σηματοδοτήσει την αξία και την προοπτική των νησιών στην ανάκαμψη της χώρας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 15:36

Σκοράρουν για το 2.15 στο «Κεράμικα»!

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ των άλλων:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos