Λ.Σ Πάρου: Ενημέρωση για συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

14 Σεπτεμβρίου 2021 15:34

Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταξύ των άλλων:

  1. Θέσαμε ψήφισμα για τον Μίκη Θεοδωράκη το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα.
  2. Θέσαμε ψήφισμα για το ΕΠΑΛ ζητώντας να εγκριθούν από το Υπουργείο οι ολιγομελείς ειδικότητες που δεν έχουν εγκριθεί και οδηγούνται σε αδιέξοδο επτά μαθητές. Ψηφίστηκε και αυτό ομόφωνα.
  3. Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να εξηγήσει τις προθέσεις του σχετικά με το αίτημα συλλόγων της Παροικιάς για το θέμα της διαμόρφωσης της πλατείας του Αγ. Νικολάου στο πλαίσιο του ΣΒΑΚ, ο οποίος δεσμεύτηκε για συνάντηση μαζί τους μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη.
  4. Ζητήσαμε ακόμα να πληροφορηθούμε :
  5. Για την νομιμότητα της εγκατάστασης εργοταξίου αποθήκευσης ασφάλτου στο Μαράθι και των εγκατεστημένων δραστηριοτήτων στη περιοχή των Αγ. Αποστόλων,
  6. Για τις ενέργειες της Δημοτικής αρχής για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στις πληγείσες από τις πρόσφατες πυρκαγιές περιοχές,
  • Για την τροποποίηση της θέσης του Δήμου σχετικά με τις άδειες ιδιωτικών χώρων στάθμευσης στη Νάουσα,
  1. Για την αυθαίρετη κατασκευή ράμπας στις Λεύκες σε κλιμακοστάσιο κοινόχρηστου χώρου,
  2. Για την απαράδεκτη κατάσταση του 40μέτρου μώλου της Νάουσας που πέρα από την εικόνα της εγκατάλειψης, εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων.

Για όλα τα παραπάνω ζητήματα εκκρεμούν οι απαντήσεις, αφού με απαίτηση δημάρχου, ο οποίος επικαλείται τον δημοτικό κώδικα, θέλει οι ερωτήσεις υποβάλλονται γραπτά, θεωρώντας στις περισσότερες των περιπτώσεων ότι έτσι «κερδίζει» χρόνο.

Το θέμα βέβαια είναι η περιφρόνηση του παριανού λαού και του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού μέχρι τώρα, ποτέ δεν έρχονται οι σχετικές απαντήσεις!!!

Πάρος 14-9-21

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos