Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Το αναποδογυρισμένο σκάφος που εντοπίστηκε στον κόλπο Χανίων, σημαίνοντας συναγερμό το μεσημέρι της Πέμπτης (16/9) στο λιμενικό, ήταν τελικά ένα καταμαράν το οποίο είχε ναυαγήσει από τις 3 Σεπτεμβρίου ανοιχτά της Κύθνου και παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα, φτάνοντας μετά από 13 ημέρες μέχρι τα Χανιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsauto, αρχικά θα παραλάβουν οχήματα οι εταιρείες και αργότερα, τους επόμενους μήνες, όσοι ιδιώτες το παραγγείλουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Βρούτσης στη Βουλή: «Η κυβέρνηση προωθεί άμεσα 9 λιμενικά έργα πνοής για τις Κυκλάδες συνολικού ύψους 21,9 εκατ. ευρώ. Πάρος 2 εκατ., Αμοργός 5,3 εκατ., Ίος 11,3 εκατ., Σίκινος 1,3 εκατ., Φολέγανδρος 1,2 εκατ. και Ανάφη 850.000 ευρώ. Σε ύψιστη προτεραιότητα η δημιουργία νέου λιμένα στη Σαντορίνη και νέες λιμενικές υποδομές σε άλλα νησιά»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.322, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβαθμίζεται η γεωπολιτική διάσταση της Συνόδου Κορυφής των κρατών μελών του Νότου μετά την τριμερή σύμπραξη ΗΠΑ, Βρετανίας και Αυστραλίας - Τα μηνύματα Μακρόν, η κοινή ευρωπαϊκή άμυνα και η σύμπραξη του ευρωπαϊκού Νότου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νέο ξενοδοχείο, στη γωνία της οδού Πανεπιστημίου με την οδό Κριεζώτου, φέρει την υπογραφή της οικογένειας Λασκαρίδη - Αποτελεί μέλος της οικογένειας των ΜGallery του ομίλου Accor

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 17:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η τελετή ορκωμοσίας της Βερόνικας Νκεμ Αντετοκούνμπο και του Εμέκα Αντετοκούνμπο, μητέρας και νεότερου αδελφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι οποίοι πολιτογραφούνται τιμητικά Έλληνες πολίτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον θάνατο του Ντούσαν Ιβκοβιτς αναφέρθηκε ένας άλλος γνωστός Σέρβος προπονητής μπάσκετ, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, αποκαλύπτοντας ότι ο «Ντούντα» μολύνθηκε από περιστέρια, που ήταν το μεγάλο του πάθος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με αποφάσεις του επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση κάθε υπαίθριας δημόσιας συνάθροισης, από 6:00 έως 24:00 την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, σε περιοχές της Αθήνας, ενόψει της πραγματοποίησης στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» της διάσκεψης κορυφής EuroMed9 και των προγραμματισμένων συμμετοχών επισήμων προσώπων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos