Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προ ολίγων ημερών εκδοθείσα απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στην προσφυγή (2010) του Συλλόγου Καμαρών και κατοίκων της περιοχής εναντίον της εγκατάστασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τα κρούσματα ανά περιφέρεια, όπως ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από δυο χιλιάδες παραμένουν τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα καθώς σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν ακόμη 2125 νέα κρούσματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ενδιαφέρον του έχει το κουπόνι της Πέμπτης (23/09), καθώς περιλαμβάνει αναμετρήσεις σε εμβόλιμες αγωνιστικές πρώτης διαλογής πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 17:42

Δεν μας τα λες καλά μάγκα Μουρίνιο

Αναλυτικά το κουπόνι πάμε στοίχημα!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εκκίνηση στα προγνωστικά Πέμπτης, από τους γείτονες Ιταλούς και το παιχνίδι Τορίνο – Λάτσιο. Παραδοσιακά ζευγάρι που μας δίνει γκολ και θέαμα στην Ιταλία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου υπό την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη, στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί η κα Υπουργός στη Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού και ο Δήμος Αμοργού συνδιοργανώνουν το 12ο Φεστιβάλ Τουριστικών ταινιών μικρού μήκους Αμοργού από 4 – 9 Νοεμβρίου 2021, όπου συμμετέχουν και διαγωνίζονται ταινίες τουριστικού περιεχομένου από όλο τον κόσμο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos