Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου στον δρόμο των Καμαρών στο ύψος της ΔΕΥΑΠ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώ εφαρμογές καλούνται να διαγράψουν από τα κινητά τους τηλέφωνα οι χρήστες Android, σε περίπτωση που αυτές είναι εγκατεστημένες στις συσκευές τους. Μάλιστα, αφαιρέθηκαν από το Google Play.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 19:31

Πλεύρης: 6.412 υγειονομικοί σε αναστολή

Την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στους υγειονομικούς υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο νέος Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. «Έχει αποτελέσματα η υποχρεωτικότητα! Θα το δείτε από τα στοιχεία: Υπήρχε νοσοκομείο με 35% εμβολιασμένους και πλέον έχει φτάσει στο 87%. Περιμέναμε αναστολές άνω των 10.000.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οδυνηρή κατάληξη είχε για έναν αστυνομικό του Α.Τ. Πάρου το γεγονός ότι κλήθηκε να διερευνήσει καταγγελία σχετικά με επεισόδιο μεταξύ πολιτών στην πιάτσα των ταξί στην Παροικία το πρωί της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΡΤ και Digea προχωρούν στη δεύτερη ψηφιακή μετάβαση - Αλλάζουν οι συχνότητες στις τηλεοράσεις σε Αττική, νότια Εύβοια, Αργολίδα και σε τμήμα του νομού Αρκαδίας
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 18:52

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία δράση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εθελοντικού καθαρισμού παραλίας πήραν μέρος σήμερα τα παιδιά που συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης κατάδυσης και θαλάσσιας υδροβιότητας που πραγματοποιείται στο περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου σε συνεργασία με την σχολή καταδύσεων Σαντορίνης «Dive Safarι» και τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.729 , εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos