Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 - Psts.gr

Μια ηλικιωμένη «έφυγε» από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ενώ λίγες ημέρες πριν είχαν φύγει από τη ζωή άλλα δυο μέλη της οικογένειάς της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σωματείο με την επωνυμία «Εθνική Ένωση Πλοιοκτητών Επαγγελματιών Αλιέων η Μεσόγειος» απέστειλε πρόσφατα ανοιχτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια συνταγή να γλείφετε τα δάχτυλά σας και φανταστική να τη βλέπεις στην πιατέλα! Με σάλτσα σαν μέλι και γεμάτη αρώματα από σταφύλι, δεντρολίβανο και πετιμέζι. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα σταφύλια με βύσσινα στην εποχή τους.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Για το ζήτημα των συναθροίσεων και της εφαρμογής του σχετικού νόμου μίλησε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά τα κρούσματα ανά περιφέρεια σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ είναι τα ακόλουθα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.286, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε, ότι την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτεί το ΚΥ Πάρου κατά τις πρωινές ώρες, ο Νευρολόγος κ. Μανωλάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέμα με τους εμβολιασμούς φαίνεται να προέκυψε στον Παλαμά Καρδίτσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δαμάζουν» τα κύματα, σκίζουν τη θάλασσα πάνω στις ιστιοσανίδες τους, κόβουν την ανάσα με τους ελιγμούς τους, δημιουργώντας ένα άκρως συναρπαστικό θέαμα που γοητεύει το κοινό.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για περιστατικά εξαπάτησης πολιτών μέσω αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων ενημερώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, γνωστοποιώντας ότι το τελευταίο 24ωρο, στην Κεντρική Μακεδονία, τέσσερις πολίτες εξαπατήθηκαν μέσω παρόμοιου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που έλαβαν δήθεν από τράπεζα και τους αφαίρεσαν συνολικά πάνω από 8.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos