Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Ο Ολυμπιακός είναι οργισμένος με τη διαιτησία και την ΕΠΟ μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σκορ που διαμορφώθηκε με πέναλτι του Σπόραρ στο 103ο λεπτό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει δηλώσεις και να χαρακτηρίζει «καραστημένη τη διαιτησία και στημένη την Ομοσπονδία», ενώ έκανε λόγο για «μία από τις μεγαλύτερες σφαγές που έχουν γίνει» και παρέπεμψε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ για τα περαιτέρω.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, κεραυνούς και ξαφνικές πλημμύρες κάνει το πέρασμα της από τις Κυκλάδες η κακοκαιρία «EVA».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε την ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την κακοκαιρία EVA που αναρτήθηκε πριν λίγο. Κυκλάδες, Κρήτη και τα Δωδεκάνησα στο στόχαστρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 22:58

Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 14, 24, 36, 37, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Παναθηναϊκός με πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 1-1 τον Ολυμπιακό που είχε προηγηθεί με τον Μπιέλ στο 84' και παρέμεινε χωρίς ήττα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2022 21:35

Η Ελλάδα αποκτά «Έξυπνες Γέφυρες»

Το έργο με κόστος 156,2 εκατ. ευρώ και υπό την εποπτεία του ΤΕΕ προβλέπει την προμήθεια και εγκατάσταση ειδικών αισθητήρων/οπτικών ινών μέτρησης φορτίου που θα καταγράφουν τη μετατόπιση των γεφυρών σε πραγματικό χρόνο με σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνολικά 82,7 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 105.000 περίπου δικαιούχους, κατά την εβδομάδα 7-11 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών από τον e-ΕΦΚΑ και τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα λίγα πλάσματα της Νάουσας που μάλλον χάρηκαν την κατά διαστήματα έντονη βροχόπτωση της Κυριακής, ήταν οι φτερωτές φιγούρες – «σήμα κατατεθέν» του γεφυριού κοντά στο λιμάνι, δηλαδή οι πάπιες και όχι μόνο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πανέμορφη Νάουσα «δικαιολογεί» την ετυμολογική προέλευση του ονόματός της κάθε φορά που εκεί σημειώνεται έντονη βροχόπτωση!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχουν κάποια επαγγέλματα αυξημένου κινδύνου αλλά και παντός καιρού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos