Κακοκαιρία EVA: Νέα έκτακτη ανακοίνωση από την ΕΜΥ, αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

06 Νοεμβρίου 2022 23:33

Δείτε την ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για την κακοκαιρία EVA που αναρτήθηκε πριν λίγο. Κυκλάδες, Κρήτη και τα Δωδεκάνησα στο στόχαστρο

Η κακοκαιρία EVA θα συνεχίσει να πλήττει τις ανατολικές περιοχές της χώρας έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας .

 Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΜΥ με ανακοίνωσή της στις 11 το βράδυ της Κυριακής, «το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2022 και αφορά στην εξέλιξη της κακοκαιρίας EVA επικαιροποιείται για τελευταία φορά σύμφωνα με τα πρόσφατα προγνωστικά στοιχεία».

Και συνεχίζει: «Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά τόπους έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (07-11-22) στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα».

 Συνεχίζει να «σφυροκοπά» τη χώρα η κακοκαιρία Eva, δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα σε διάφορες περιοχές, με τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους σε Δωδεκάνησα, Σάμο και Ικαρία όπως είχε προαναγγελθεί στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα.

«Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) από τις μεσημβρινές ώρες σήμερα έως τις πρωινές ώρες αύριο σε #Σάμο #Ικαρία #Δωδεκάνησα. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας & ακολουθείτε οδηγίες των Αρχών» αναφέρεται στο μήνυμα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos