Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 - Psts.gr

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σαββατοκύριακου, για τα οποία ελάχιστες ημέρες πριν μας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αγώνας μπάσκετ του Ανδρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων μεταξύ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ και του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Σαββατοκύριακου, για τα οποία ελάχιστες ημέρες πριν μας ενημέρωναν οι μετεωρολόγοι, έπληξαν και την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώδεκα (12) θαλάσσιες χελώνες και εννέα (09) δελφίνια εντοπίστηκαν νεκρά κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2014 σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι κτιρίων, τόσο στο Αίγιο, όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα, προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές από τον σεισμό των 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στις 7.15 χθες το απόγευμα με επίκεντρο τον δυτικό Κορινθιακό κόλπο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο, οι επικεφαλής της τρόικας ζήτησαν με γραπτή επιστολή τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικά από τα καταστήματα Wind και τα Public διατίθεται στην Ελλάδα το «έξυπνο» περικάρπιο TalkBand B1 της Huawei. Όπως και τα υπόλοιπα γκάτζετ

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εικοσιπέντε χρόνια συμπληρώνονται στις 9 Νοεμβρίου από την ημέρα που έπεσε το Τείχος του Βερολίνου και την επανένωση της Ανατολικής και της Δυτικής Γερμανίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρίσιμη διαγράφεται η αυριανή ημέρα για τις σχέσεις ανάμεσα στην Καταλωνία και την κεντρική κυβέρνηση της Μαδρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά τη συνεχιζόμενη προανάκριση, σε βάρος 30χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη την 05-11-2014 για κατοχή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos