×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 - Psts.gr

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, για εμπρησμό στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατατέθηκε την 12/3 στη Βουλή των Ελλήνων, το Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 12:59

Ενημέρωση Κ. Ν. Μπιζά για το ΕΣΠΑ 2014-2020

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κώστας Ν. Μπιζάς ενημέρωσε τους προέδρους των δημοτικών συμβουλίων Πάρου και Αντιπάρου σχετικά με το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) 2014-2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 12:53

Κίνδυνος για νέο Sea Diamond στη Μύκονο

Δήλωση του βουλευτή Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου για το φορτηγό πλοίο που προσάραξε στη Μύκονο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με δελτίο τύπου - ανακοίνωση ο επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «Νέα Εποχή για τα Νησιά μας» Χαράλαμπος Κόκκινος διέψευσε δημοσίευμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην απόφαση να φέρουν στη Βουλή σε ένα ενιαίο νομοσχέδιο το σύνολο των προαπαιτούμενων για την επίτευξη της συμφωνίας με την τρόικα κατέληξαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσέκρουσε ελαφρά, χθες 13 Μαρτίου 2014 τις απογευματινές ώρες,  το Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΣΠΙΡΙΤ» Ν.Π.12055, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης, στον προβλήτα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει ο «δρόμος» για την αξιολόγηση της οικονομικής προσφοράς της Lamda Development για την ανάπτυξη της έκτασης στο Ελληνικό, μετά τη χθεσινή έγκριση που δόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ για την τεχνική προσφορά της εταιρείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε νέους βασιλικούς τάφους με πλούσια διακόσμηση και σημαντικά κτερίσματα έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στη βασιλική νεκρόπολη των Αιγών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την οργισμένη αντίδραση του ιδρυτή του Facebook προκάλεσε η αποκάλυψη πως η NSA «υποδυόταν» το κοινωνικό δίκτυο για να εγκαθιστά κακόβουλο λογισμικό σε χιλιάδες χρήστες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos