Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, αρμόδιο για θέματα ΕΣΠΑ κ. Αλέξη Χαρίτση είχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, την Τρίτη στο Υπουργείο. Την συνάντηση "έκλεισε" ο βουλευτής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος και παρευρέθη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν σήμερα τους Δήμους Νοτίου Αιγαίου, όπως το προσφυγικό ζήτημα, η κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ, η έναρξη διαδικασιών σχεδιασμού και υλοποίησης ΕΣΠΑ 2014 – 2020, κ.α. τέθηκαν στην συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ως εκλεγμένο μέλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 28χρονου ημεδαπού για τα ίδια αδικήματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος συμμετείχε στο 14ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» με τίτλο: «Τουρισμός: Η Κιβωτός της Ελληνικής Οικονομίας» που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου 2015 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας θα πραγματοποιήσει σεμινάριο πρώτων βοηθειών για πολίτες στην αίθουσα της Αγροτολέσχης στις 24-25/10 σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (περιφερειακό τμήμα Πειραιά), η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν.Για όσους θέλουν να πιστοποιηθούν πρέπει να παρακολουθήσουν όλο το σεμινάριο υποχρεωτικά και το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ / άτομο ενώ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης με ισχύ για 5 χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά πραγματοποίησε την Παρασκευή 16 Οκτ. 2015 ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Μιλτιάδη Ατζαμόγλου και τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης ΚΔΕΠΠΑΜ κ. Βαγγέλη Πελέκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου κ. Χαρούλα Γιασιράνη, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Νοτίου Αιγαίου και Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων είχε συνάντηση με την επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της ΕΝ.Π.Ε. κα Φωτεινή Βρύνα, με αντικείμενο κοινές δράσεις μεταξύ των δύο φορέων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί, σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των Θεσμών, με αντικείμενο την πορεία υλοποίησης των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισ.ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίγα ψάρια συναγωνίζονται σε ομορφιά και μεγαλοπρέπεια το λιονταρόψαρο (Pterois miles). Μια ομορφιά όμως που κρύβει μια θανάσιμη απειλή για τα θαλάσσια οικοσυστήματα της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos