Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Τα στοιχεία των νέων μελετών έχουν ανησυχήσει τους γυναικολόγους αφού μέχρι πρόσφατα ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών που χτυπούσε ήταν γύρω στα 52 χρόνια.«Είναι γεγονός ότι έχει παρουσιαστεί αύξηση στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σε γυναίκες μικρότερης ηλικίας και αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες» αναφέρει ο Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τ. Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Princess Royal University Hospital London και συνεργάτης των Νοσοκομείων Μητέρα και Υγεία, κ Στέφανος Χανδακάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν 224,5 γραμμάρια κάνναβης και 17 δενδρύλλια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 13:45

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

Παρακαλούμε την Τετάρτη 14-10-2015 και ώρα 12.00' να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας
προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Τμήμα Πεζοπορίας του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας ξεκινάει και πάλι τη δραστηριότητά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 13:16

Διακομιδή από το λιμάνι της Νάξου στη Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Νάξου στο λιμάνι Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Ν.62, 68χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Πάρου, στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Δ/Ρ «ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ ΣΤΑΡ» Ν. Πάρου 77, 86χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμηλώνει τον πήχη των προσδοκιών για την νέα ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ο επικεφαλής του Eurogroup κ. Γ. Ντάισελμπλουμ, με συνέντευξή του στο Reuters. Μετά τις αλλεπάλληλες αναφορές της κυβέρνησης για τη νέα ρύθμιση του χρέους αλλά και της στάσης που τηρεί στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο κ. Ντάισελμπλουμ του έδωσε το στίγμα των θέσεων της Ευρωζώνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε καθεστώς αδιαφάνειας και με άγνωστο αριθμό εργαζομένων εξακολουθούν να λειτουργούν 404 οργανισμοί και φορείς του ευρύτερου δημοσίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 12:57

Ταχύτητες έως 375 Mbps διαθέσιμες από Cosmote

Ευρυζωνικές συνδέσεις υπερ-υψηλών ταχυτήτων, που φτάνουν ακόμη και τα 375 Mbps, κάνει τώρα εμπορικά διαθέσιμες στους καταναλωτές η Cosmote.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 12:54

Νατοϊκά στρατεύματα στην Τουρκία

Ετοιμο να στείλει στρατεύματα στην Τουρκία για να ενισχύσει την άμυνα της χώρας έναντι των απειλών που αντιμετωπίζει στα νότια σύνορά της εμφανίζεται το ΝΑΤΟ, δίνοντας ένα μέτρο των ανησυχιών που προκάλεσε στη Δύση η ρωσική, στρατιωτική επέμβαση στη Συρία και η επιδείνωση των ρωσοτουρκικών σχέσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos