Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 26 Ιουνίου, η ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση της ΑΜΚΕ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου. 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην γοητευτική Φολέγανδρο και στην μαγευτική Πάρο χτυπά η καρδιά του κυκλαδίτικου κλασικού αθλητισμού αυτό το Σάββατο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οριστική, καθώς φαίνεται, λύση, δόθηκε στο πρόβλημα που είχε ανακύψει τον τελευταίο καιρό στο χώρο των ΚΤΕΛ στην Παροικία, εξαιτίας της εκεί ανεξέλεγκτης στάθμευσης οχημάτων και της παρεμπόδισης της κυκλοφορίας των λεωφορείων των ΚΤΕΛ. Ο χώρος των ΚΤΕΛ είναι πλέον σήμερα – επιτέλους - οριοθετημένος και η περίφραξή του διενεργήθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο υπό την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως υποσχέθηκα, σας ενημερώνω για τα τελευταία στοιχεία που συγκέντρωσα κατά το ταξίδι μου στην Αθήνα και με τα οποία ολοκληρώθηκε η έρευνα, η δική μου τουλάχιστον, για τα αρχαία λατομεία μαρμάρου στο Μαράθι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η θέση του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρη. Το όχι που πρέπει να πει ο ελληνικός λαός πρέπει να αφορά και τις δύο προτάσεις. Και την πρόταση των δανειστών και την πρόταση της κυβέρνησης .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Νάξου, με το Ε/Γ-Α/Ψ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ" Ν.Ν. 57, 53χρονου, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Κυβερνήτη του Ε/Γ-Τ/Ρ "ΑΛΚΥΩΝ" Ν. Θήρας 46, ότι κατά τη διάρκεια εκδρομής στη θαλάσσια περιοχή "ΦΗΡΩΝ" - Νέα Καμένη" - Παλαιά Καμένη και Θηρασιά, τραυματίστηκε 56χρονη αλλοδαπή επιβάτης στο αριστερό της πόδι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Τράπεζα της Ελλάδος καταβάλει κάθε δυντατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστεί η τροφοδοσία των ελληνικών τραπεζών με μετρητά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημόσια παρέμβαση ευθέως επικριτική για την επιλογή της κυβέρνησης περί δημοψηφίσματος πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, σημειώνοντας ότι τα «πιο ζωτικά συμφέροντα του έθνους, επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζήτημα αντισυνταγματικότητας της πρότασης της κυβέρνησης για δημοψήφισμα έθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας για καταστρατήγηση του Συντάγματος και έναρξη πραξικοπήματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos