Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Παρακαλούμε τους Εθελοντές Αιμοδότες που θα προσέλθουν στη Χειμερινή Αιμοδοσία να προσκομίσουν τον αριθμό ΑΜΚΑ, προκειμένου ο Σύλλογος μας να ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Public, River West, Factory Outlet, Gap, Οysho, Γερμανός, Πλαίσιο και πολλά ακόμη μαγαζιά θα κάνουν το καταναλωτικό κοινό να τρελαθεί με τις απίστευτες τιμές τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκαινιάζεται και στην Ελλάδα η Black Friday, ο εμπορικός θεσμός της «Μαύρης Παρασκευής» που σηματοδοτώντας την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών κάνει... ποδαρικό με μεγάλες εκπτώσεις και απίθανες προσφορές για τους καταναλωτές. Η Black Friday έρχεται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και στην Πάρο, στο κατάστημα χρυσοχοΐας «Πατέλης» στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσίαση από τον Διευθυντή Δ.Α Κυκλάδων, αστυνομικό διευθυντή Γεώργιο Γιαννόπουλο και τον προιστάμενο του ΠΕΔ της ΓΕΠΑΝΑ Α/Α΄ Βασιλάκη Γεώργιο, υπόθεσης σύλληψης στην Πάρο 2 ημεδαπών που κατείχαν κάνναβη και παρασκεύαζαν χασισέλαιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λίγες ώρες λήγει και επίσημα η 24ωρη απεργία της Π.Ν.Ο. η οποία κράτησε τα πλοία δεμένα στο λιμάνι του Πειραιά την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου καθώς τα προγραμματισμένα πρωινά και απογευματινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια της ημέρας δεν πραγματοποιήθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διάσημη Αυστραλή, The Balloon Diary, η οποία σε κάθε της post αποτυπώνεται με ένα χαρακτηριστικό ροζ μπαλόνι, επισκέφθηκε την Ελλάδα, μέσω της καινοτόμου ψηφιακής πλατφόρμα προώθησης storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών, Blogtrotters.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην 3η Διεθνή έκθεση τουρισμού της Αθήνας “Greek Tourism Expo ’16” που θα πραγματοποιηθεί στις 25 έως 27 Νοεμβρίου 2016 θα συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχοντας μαζί της 25 νησιά από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η γιορτή της ‘’Λευκής Νύχτας’’ πλησιάζει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο χειμώνας είναι εδώ. Εμείς αρχίζουμε από την αρχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εναλλακτικά κόλπα για να αποκτήσεις ενέργεια στη στιγμή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos