Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88, 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε συνεδρίαση, στις 30/5/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 23-05-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι την 19/20-05-2016 άγνωστος παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 14 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφτεί κανείς το 2016 επέλεξε και αναδεικνύει το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο Condé Nast Traveller(βρετανική έκδοση). Σε αυτά εμφανίζεται και η Σίφνος σε ένα αφιέρωμα 12 σελίδων με έντονες αναφορές στον ιδιαίτερο γαστριμαργικό χαρακτήρα του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στη Σύρο, ο Αντιπεριφέρειάρχης Κυκλάδων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άνοιγμα προς την τουριστική αγορά της Κίνας επιχείρησε ο Δήμος Πάρου ιοργανώνοντας σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας το διάστημα 22-24 Μαΐου 2016 ένα συνδυαστικό ταξίδι γνωριμίας και εξοικείωσης (familiarity trip) με την Πάρο, στο οποίο συμμετείχαν αξιόλογοι κινέζοι ταξιδιωτικοί πράκτορες (10) και δημοσιογράφοι (3).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή είναι η αντίδραση της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας μετά την απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου του Υπ. Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία υπερδιπλασιάζονται από εφέτος οι μισθωτικές αξίες αιγιαλών επιβαρύνοντας τους επαγγελματίες του τουρισμού και κατ΄ επέκταση τους τουρίστες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κινητό τηλέφωνο παραμένει ο πιο δημοφιλής τρόπος επικοινωνίας και κάλυψης των τηλεπικοινωνιακών αναγκών για τους Ευρωπαίους πολίτες, με τους Έλληνες να συντάσσονται και αυτοί με την άποψη των υπόλοιπων κατοίκων της Ε.Ε. Ενώ η χρήση του mobile internet αυξάνεται σταδιακά εντός της Ε.Ε, οι πολίτες σε ποσοστό 89% δηλώνουν ότι το κινητό τηλέφωνο παραμένει ο πιο δημοφιλής τρόπος επικοινωνίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 20 Μαΐου, η Ολυμπιονίκης στίβου, Κατερίνα Θάνου και η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στον στίβο, Παρασκευή Τσιομπίκα, επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο Αρχιλόχου – Μάρπησσας και μίλησαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας, φιλοξενίας και ομοψυχίας, ολοκλήρωσε τις εργασίες του το 8ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων, που διεξήχθη από 13 έως και 15 Μαΐου 2016 στο νησί της Κέας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα χαμηλότερα επίπεδα του εξαμήνου άγγιξαν οι αποδόσεις των ελληνικών κρατικών ομολόγων σήμερα, πριν την συνεδρίαση του Eurogroup όπου οι υπουργοί Οικονομικών θα αξιολογήσουν το ελληνικό πρόγραμμα και θα συζητήσουν τις δυνατότητες για μια αναδιάρθρωση του χρέους, όπως επισημαίνει το πρακτορείο Reuters.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos