Δευτέρα, 30 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στη Νταμπλούχο ομάδα των Κυκλάδων ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟ Α.Ο. , για την πέρα για πέρα δίκαιη και άνετη άνοδό της στη Γ΄Εθνική κατηγορία!!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ένα νέο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εξοπλίζεται το νησί της Πάρου, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να ενισχύσει τις υποδομές υγείας στα νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αντίθεσή του στη νομοθετημένη πλέον αύξηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου επανέλαβε για μία ακόμη φορά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που πραγματοποιήθηκε στη Νάξο την Παρασκευή 26 Μαΐου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Νίκου Συρμαλένιου και των Γενικών Γραμματέων των Υπουργείων Ναυτιλίας κ. Γιάννη Θεοτοκά και Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Γιαννέλλη – Θεοδοσιάδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση με το Δήμαρχο Νάξου, κο Εμ. Μαργαρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου Περιβάλλοντος του Δήμου Νάξου, κο Δ. Γρυλλάκη, πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος και τέσσερα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων, το Σάββατο 28-5-2016, στη Νάξο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 03/06/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 03η Ιουνίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή αδελφοποίησης του Δήμου Αντιπάρου με το Δήμο Τρικκαίων. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 04 Ιουνίου 2016 και ώρα 10 το πρωί στην αίθουσα Καλουδά του Δημοτικού Σχολείου. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Ο Δήμαρχος Αντιπάρου Αναστάσιος Δ. Φαρούπος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Tρίτη 31-5-2016 και ώρα 11.00’ να προσέλθετε σε επείγουσα συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 29-05-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 85χρονος ημεδαπός, 60χρονος υπήκοος Μολδαβίας και 55χρονος υπήκοος Γεωργίας γιατί ο ημεδαπός διευκόλυνε τη διαμονή των αλλοδαπών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 28-05-2016 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 36χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια λειτουργίας της αρμόδιας αρχής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos