Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες έχει εκδηλωθεί επιδημία ιλαράς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Κατά την περίοδο 2016-2017 έχουν καταγραφεί περισσότερα από 19.000 περιστατικά σε όλη την Ευρώπη (30 EU/EEA Κράτη Μέλη) και 44 θάνατοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σκεπτικό του υπουργείου Μεταφορών, σχετικά με την απόφαση να σταματήσουν να κυκλοφορούν σε δημόσιους δρόμους τα ATV ή οι γνωστές σε όλους μας «γουρούνες», αναφέρει πως τα συγκεκριμένα 4τροχα ήταν αιτία για πολλά ατυχήματα και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες στα νησιά όπου η ζήτηση για αυτά ήταν εξαιρετικά μεγάλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Ιανουάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, για πρώτη φορά, η 1η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματικά δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον να σχολιάσει κάποιος την παρέμβαση της Εκπροσώπου Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στόχος η ανάδειξη του πολύπλευρου τουριστικού προϊόντος που προσφέρουν οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διεθνείς επισκέπτες δαπάνησαν 18,9 δισ. ευρώ στο Λονδίνο, το μεγαλύτερο δηλαδή ποσό σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες πρωτεύουσες της Ευρώπης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της Έκθεσης, το περίπτερο της Περιφέρειας αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο, που ενδιαφέρθηκαν να γνωρίσουν τις ιδιαιτερότητες των ταξιδιωτικών προορισμών του Νοτίου Αιγαίου, να συναντήσουν τους επαγγελματίες του κλάδου και παράλληλα να δοκιμάσουν την εμπειρία της αιγαιακής διατροφής, μέσα από τα τοπικά προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο περίπτερο, προβάλλοντας ταυτόχρονα το Νότιο Αιγαίο και ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπουδαία ημέρα η σημερινή για την Εθνικής Ελλάδας, η οποία δίνει το πρώτο από τα δύο ματς για τα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ, αντιμετωπίζοντας την Κροατία στο Ζάγκρεμπ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στις 24 & 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 15η Εθελοντική Αιμοδοσία των Εργαζομένων του Ομίλου Attica Group

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos