Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Λίγο κράτησε η χαρά των τεσσάρων διασωστών στην Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκαινιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιουλίου στην Παροικία, η εικαστική έκθεση "Studio Views" του καταξιωμένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σπουδαίου καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενεργή είναι από την Τρίτη 10 Ιουλίου η πλατφόρμα του ΜΙ www.metaforikoisodynamo.gr και μέχρι σήμερα τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί αποδεικνύουν την μεγάλη αποδοχή που έχει το μέτρο στον νησιωτικό πληθυσμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η προ ολίγων ημερών παραίτηση του κ. Χρήστου Χριστόφορου από τη θέση του Αντιδημάρχου και του Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου, μοιάζει να δρομολογεί ντόμινο εξελίξεων αναφορικά με ανακατατάξεις που πρόκειται συμβούν και οι οποίες σχετίζονται με την εκ νέου ανάληψη των θέσεων ευθύνης που χήρεψαν λόγω της παραίτησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 18:59

Συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 19-07-2018 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο από τα συχνότερα απαντώμενα αναπνευστικά νοσήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι τα λεγόμενα «αποφρακτικά νοσήματα», δηλαδή το Άσθμα και η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π.).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μήλο, μετά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Σίφνο, βρίσκεται σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον Έπαρχο κ. Νικόλαο Βενάκη επισκέφθηκε το Δήμο και είχε αναλυτική συζήτηση με τον Δήμαρχο κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη και μέλη της Δημοτικής Αρχής για όλα τα θέματα που απασχολούν το νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 161 ψήφους υπέρ, και 111 κατά ψηφίστηκε από τη βουλή το σύστημα της Απλής Αναλογικής στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ πλην του Κ.Κατσίκη και του ΚΚΕ.
Πρόκειται για τα άρθρα 28 και 56 του νομοσχεδίου που έγινε πια νόμος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου πραγματοποιήθηκε η Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον «Απολογισμό πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής», σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, για την ψήφιση επί της αρχής του ν/σ του Υπουργείου Εσωτερικών “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι”:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos