Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Χωρίς δουλειά μένουν από σήμερα 180 εργαζόμενοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους χορηγούς για την ευγενή προσφορά των προϊόντων, των εργαλείων και των μηχανημάτων τους καθώς και όλους τους εθελοντές για την προσωπική τους εργασία στην τοποθέτηση τάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αλυκή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην ολομέλεια της Βουλής μίλησε την Τετάρτη 29 Ιουλίου ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο: «Φορολογικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της αναπτυξιακής διαδικασίας της ελληνικής οικονομίας».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνικών συμφερόντων - Παραμένει αγκυροβολημένο στον Πειραιά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός από τον κορονοϊό οι επιστήμονες του ΕΟΔΥ είναι πλέον επί ποδός και για τον ιό του Δυτικού Νείλου αφού κατεγράφη ο πρώτος θάνατος φέτος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την περίοδο που η προστασία του περιβάλλοντος θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα κάθε χώρας, οι πολιτικές της Ελλάδας φαίνεται να κινούνται σταθερά και με συνέπεια προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτο κρούσμα μέσα σε μία εβδομάδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν και ο Ιούλιος ολοκληρώνεται με θετικό πρόσημο σε ό,τι αφορά τον απολογισμό της πορείας του κορωνοϊού στη χώρα μας, εντούτοις ο περιορισμός της ελαφράς αύξησης της διασποράς των κρουσμάτων εν μέσω της τουριστικής περιόδου επιβάλλει σε όλους μας να

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΦΕΤ, συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του Ελληνικού Ελαιολάδου, εντόπισε διάφορα δίκτυα µη σύννομης διακίνησης νοθευμένων  ελαιολάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη μεταφορά ανέλαβε δωρεάν η Blue Star επιδεικνύοντας, για ακόμα μια φορά, την αυξημένη κοινωνική ευθύνη της εταιρίας, που στηρίζει με πράξεις το έργο της Περιφέρειας για την υγειονομική θωράκιση των νησιών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos