Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Οι επαγγελματικές ιατρικές μάσκες Ν95 χωρίς βαλβίδα, οι κοινές χειρουργικές ή πολυπροπυλενίου μάσκες μιας χρήσης, καθώς και οι χειροποίητες βαμβακερές μάσκες μπορούν να μπλοκάρουν -σε μεγάλο βαθμό- τα μολυσμένα από κορωνοϊό σταγονίδια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορονοϊός είναι… εδώ, η κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα και ο Αύγουστος έχει μπει “στα κόκκινα”. Διαβάστε αναλυτικά πού εντοπίστηκαν τα 126 νέα κρούσματα των τελευταίων 24 ωρών στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το πώς “κινείται” ο κορονοϊός στην Ελλάδα ενημερώνει και σήμερα ο ΕΟΔΥ με γραπτή του ανακοίνωση. Τα νέα κρούσματα των τελευταίων 24 ωρών, ο αριθμός των νεκρών και οι συμπολίτες μας που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. Διαβάστε ολόκληρη την επίσημη ανακοίνωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση του Λιβάνου παραιτήθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, στον απόηχο των φονικών εκρήξεων στη Βηρυτό που σκότωσε περισσότερους από 160 ανθρώπους και είχε ως αποτέλεσμα να βγουν οι πολίτες της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχει απλώσει καλώδια αλλά δεν διεξάγει έρευνες - Το συνοδεύουν τουρκικά πολεμικά πλοία - Στην περιοχή βρίσκονται και ελληνικά πολεμικά πλοία που καλούν ανά 15 λεπτά τον κυβερνήτη του Oruc Reis να αποχωρήσει από την περιοχή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα, Δευτέρα καταβάλλεται το επίδομα των 534 ευρώ για το μήνα Ιούνιο στους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή σύμβασης. Η καταβολή των χρημάτων στους δικαιούχους αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη (12/08).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μέτρο θα τεθεί σε εφαρμογή από αύριο μέχρι τις 23 Αυγούστου - Πελώνη: Το μέτρο μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές - Ακυρώνεται η ΔΕΘ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 16:40

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 και του άρθρου 10 του Φ.Ε.Κ. 55/τ.Α΄/11-03-2020, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάχη με το βοριά δίνει το Superjet στη Φολέγανδρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δώρα Παντέλη είναι μια από τις πιο κομψές και εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες στον χώρο της ελληνική δημοσιογραφίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos