Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Τριήμερο λουκέτο και πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ επιβλήθηκε μετά από έλεγχο των αρμόδιων αρχών, το βράδυ της Κυριακής 16 Αυγούστου, σε γνωστό beach bar της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον κώδωνα του κίνδυνου κρούουν κυβέρνηση και ειδικοί προς τους νέους, καλώντας τους να τηρούν τα μέτρα προστασίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα δέσμη μέτρων τίθεται σε ισχύ από το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού στη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδοσιακά, την επομένη ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, ξεκινά συνήθως η μαζική αναχώρηση των παραθεριστών και εκδρομέων από το νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε σύμμαχο τον καλό καιρό των ημερών του Δεκαπενταύγουστου, πολλοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν η βόλτα τους στο νησί της Πάρου να συνδυαστεί με θαλάσσια αναψυχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα χρόνο μετά την απώλεια του εικαστικού-επιμελητή εκθέσεων Γιώργου Σάρδη ιδρυτή της ART WAY πιάνουμε λιμάνι στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όταν προχθές, εντελώς αιφνιδιαστικά, ανακοινώθηκε ο 'ξαφνικός οικονομικός θάνατος' της Πάρου και της Αντιπάρου, λόγω υπερβολικού αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού, κυριολεκτικά ξέσπασε ένα κύμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oι αριθμοί του τελευταίου 24ώρου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε ο ΕΟΔΥ είναι ανησυχητικοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις νεαροί που έσπασαν την καραντίνα του κορωνοϊού και ταξίδεψαν με το πλοίο από την Πάτμο για τον Πειραιά συνελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Κυριακή 217 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos