Πάρος: Με αυξημένα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας η πρώτη μέρα αναχώρησης μετά το Δεκαπενταύγουστο....

16 Αυγούστου 2020 21:54

Παραδοσιακά, την επομένη ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, ξεκινά συνήθως η μαζική αναχώρηση των παραθεριστών και εκδρομέων από το νησί της Πάρου.

Έτσι κι εφέτος, με το απογευματινό πλοίο για Πειραιά, το "Βlue Star Delos", την Κυριακή 16 Αυγούστου, είχαμε μια μαζική έξοδο αρκετού κόσμου από την Πάρο με προορισμό το κλεινόν άστυ. Φέτος και εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας, αυξημένα ήταν τα μέτρα που ίσχυσαν στο λιμάνι της Πάρου και αφορούσαν στους εκδρομείς λίγο πριν την επιβίβασή τους.

Με τη συνδρομή των αρμόδιων αρχών, υπήρχε έλεγχος για την τήρηση των φυσικών αποστάσεων στην αναμονή για το πλοίο, έλεγχος για τη χρήση μάσκας αλλά και τμηματική επιβίβαση του κόσμου ανά μικρό κάθε φορά αριθμό ατόμων.

Σε γενικές γραμμές φέτος, η πρώτη μέρα μαζικής αναχώρησης από την Πάρο δεν ξεπερνούσε σε όγκο κόσμου άλλες χρονιές. Το νέο στοιχείο ήταν ότι οι συνθήκες της πανδημίας έφεραν περισσότερη τάξη, ευρυθμία και υγειονομικούς κανόνες στο λιμάνι του νησιού για την προστασία του αγαθού της δημόσιας υγείας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos