Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Ιστοσελίδες και προφίλ του Διαδικτύου, οι διαχειριστές των οποίων καλούν σε μη εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό, στέλνει στον εισαγγελέα η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συναγερμός έχρι σημάνει με την εμφάνιση της μετάλλαξης Ομικρον, όπως ονόμασε ο ΠΟΥ τη μετάλλαξη της Μποτσουάνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 43χρονη Θεανώ πέθανε από κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Καβάλας- Αφησε πίσω της δύο μικρά παιδιά - Στο κινητό της η οικογένειά της βρήκε μήνυμα που περιέγραφε πώς η αναβλητικοτητά της να εμβολιαστεί της κόστιζε τη ζωή, αφού είχε συνειδητοποιήσει το τέλος που ερχόταν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Moderna «θα αναπτύξει γρήγορα ένα υποψήφιο εμβόλιο για την παραλλαγή Omicron», ανέφερε η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία στην ανακοίνωσή της - Τα τρία στάδια του ειδικού σχεδιασμού - Ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσει το νέο υποψήφιο εμβόλιο στις κλινικές δοκιμές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε ανακοίνωσε σήμερα πως τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα περισσότερα καταστήματα στην Ολλανδία θα πρέπει να κλείνουν από τις 5 το απόγευμα τοπική ώρα έως τις 5 το πρωί, στο πλαίσιο μιας σειράς νέων μέτρων, με στόχο να αποτραπεί το ενδεχόμενο η αύξηση ρεκόρ των κρουσμάτων Covid-19 στη χώρα να οδηγήσει στην υπερφόρτωση των νοσοκομείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 20:39

Black Friday σε μια γιορτινά στολισμένη Αθήνα!

Οι πολίτες που έχουν βγει για τα ψώνια τους στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού, είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα έγγραφα καθώς πριν την είσοδό τους στα καταστήματα ελέγχονται για το εάν είναι εμβολιασμένοι ή έχουν κάνει rapid test και πρέπει να δείχνουν επίσης και κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί ποιοι είναι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται από την απειλή και της νέας αφρικανικής μετάλλαξης, στο τραπέζι των ειδικών επανέρχεται η συζήτηση για υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 19:15

ΑΕ Πάρου: Νίκη με Σέριφο και εκλογές

Μέσα στο γήπεδο η ομάδα του Γ. Μοστράτου υποδέχεται τον ΑΟ Σερίφου με μοναδικό στόχο το τρίποντο της νίκης. Μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, ο Γ. Μοστράτος βρήκε την ευκαιρία να δουλέψει εντατικά με τους παίκτες του τόσο στον τομέα της τακτικής, όσο και σε αυτόν της φυσικής κατάστασης. Η ΑΕ Πάρου θέλει να συνεχίσει την καλή εμφάνιση στη Νάξο, αλλά και να σταθεροποιηθεί στο επίπεδο των δυνατοτήτων της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαθμολογικό άλμα για τη χώρα μας που ανέβηκε στην 15η θέση από 19η που ήταν μέχρι τώρα. Γίνεται μεγάλη μάχη για την θέση αυτή, καθώς δίνει εισιτήριο για τις Ευρωπαικές διοργανώσεις σε 5 ομάδες, οι 2 εκ των οποίων θα λάβουν μέρος στα προκριματικά των χρυσοφόρων ομίλων του τσάμπιονς λιγκ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για τις ανάγκες του ΠΑΑ 2014 - 2020 και για τον συντονισμό των υπηρεσιών του πρωτογενή τομέα της Περιφέρειας αλλά και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κυκλάδων, ενόψει της μεταβατικής περιόδου και των προσκλήσεων που πρόκειται να εκδοθούν το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης με τη πρόσκληση εγκατάστασης νέων αγροτών που είναι σε εξέλιξη, μετέβη στη Σύρο ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης και συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos