Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Παρά το κόστος, τα ταξίδια είναι στην κορυφή της λίστας επιθυμιών των Αμερικανών καταναλωτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκεκριμένα η χρονική διάρκεια των ραντεβού με τον προσωπικό σας γιατρό είναι προγραμματισμένη στα 15 λεπτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ECDC καλεί τις χώρες της Ευρώπης να βρίσκονται σε επαγρύπνηση για το νέο στέλεχος της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού, που αναμένεται να κυριαρχήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 01:29

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , δεν θα πραγματοποιήσουν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) από την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα των δράσεων θα συνεχιστεί κανονικά από την Δευτέρα 7/11/2022

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Δικαιοσύνης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφασί

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, ενημερώνει ότι η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε απόφασηεπιχορήγησης ύψους 35.960,00€ στο Δήμο Αμοργού, για την κάλυψη δαπάνης αντικατάστασης της αντλίας υψηλής πίεσης της μονάδας αφαλάτωσης Αιγιάλης Αμοργού .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα μετά την εκδήλωση των ακραίων πλημμυρικών φαινομένων στους δήμους Μαλεβιζίου και Σητείας στις 15 Οκτωβρίου, και σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Χρήστου Τριαντοπουλου, «υπό τις οδηγίες του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός ανασύρθηκε από ιδιώτη δύτη, ο 48χρονος καπετάνιος του ρυμουλκού, το οποίο βυθίστηκε κατά τη διαδικασία συνδρομής απόπλου κρουαζιερόπλοιου, στο λιμάνι της Πάτμου. Ο άτυχος καπετάνιος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το στίγμα της νέας προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027 έδωσε ο Περιφερειάρχης και Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, κατά την σημερινή, πανηγυρική έναρξη του νέου Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Αμοργούμέχρι του συνολικού ποσού των 35.960,00€ για την κάλυψη της δαπάνης αντικατάστασης της αντλίας υψηλής πίεσης της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos