Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την επιχορήγηση Δήμου Αμοργού

21 Οκτωβρίου 2022 16:05

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την απόφαση επιχορήγησης του Δήμου Αμοργούμέχρι του συνολικού ποσού των 35.960,00€ για την κάλυψη της δαπάνης αντικατάστασης της αντλίας υψηλής πίεσης της

μονάδας αφαλάτωσης της Αιγιάλης Αμοργού, η οποία υπεγράφη από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Η δαπάνη εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022.

Συγκεκριμένα,η επιχορήγηση δόθηκε με σκοπό την αντιμετώπιση βλάβης, εξαιτίας της οποίας υπάρχει κίνδυνος διακοπής της υδροδότησης στην περιοχή.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, με τη συνδρομή του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, με τη συνεχή στήριξη των νησιών μας στα μεγάλα έργα ύδρευσης, συμβάλλουν καθοριστικά στη βιωσιμότητα των τοπικών νησιωτικών κοινωνιών μας. Η επιχορήγηση αυτή θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της Αιγιάλης Αμοργού, επιβεβαιώνοντας την καθημερινή και έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησής μας προς το νησί τους. Συνεχίζουμε μαζί!».

filip amorgos

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos