Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Ο Δήμος Πάρου εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, μετά τις 19:00 έως τις 07:00 της επομένης, απαγορεύεται η παραμονή οχημάτων σε ολόκληρη την παραλιακή οδό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Σε μόλις 2 μήνες ο Μιχάλης Νεοφύτου και το "Πρώτη φορά Αγαπάω" έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του κόσμου και να γίνει η μουσικη επιλογή αρκετών ραδιοφώνων & Dj σε Ελλάδα και Κύπρο. Η επιτυχία αυτή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο σημαντικές ανώτατες διακρίσεις απέσπασε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον φετινό θεσμό των TOURISM AWARDS 2022, που πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπερή τελετή, την προηγούμενη εβδομάδα, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, γιορτάζοντας τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες στον ελληνικό τουρισμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ, η οποία μάχεται για την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, δοκιμάζεται στην έδρα της Νιούκαστλ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 12:24

Κυκλάδες - Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, από το λιμένα ν. Ίου στο λιμένα Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΣΤΕΛΙΟΣ'' Ν.Ι. 16, 96χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σερίφου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίου “CHAMPION JET 1”, σημαίας Κύπρου. για μηχανική βλάβη στη δεξιά εσωτερική κύρια μηχανή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρούτις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν ήθελαν να το δημοσιεύσουν πριν από την #Eurovision για να μην κατηγορηθούν για πολιτικοποίηση του διαγωνισμού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα απαλλαγούν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. και θα καλυφθούν τα κενά από εξειδικευμένους επιστήμονες - Στόχος η μείωση του διοικητικού φόρτου και η εύρυθμη λειτουργία των δικαστηρίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΣτΕ, κατόπιν της προσφυγής φορέων και κατοίκων της περιοχής ακυρώνει την έγκριση του ΣΤΚ ως μη νόμιμη καθώς, μεταξύ άλλων, δεν έχει εκπονηθεί σχέδιο χρήσεων γης στην περιοχή ούτε μελέτη φέρουσας ικανότητας του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos