Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Δείτε σε απ΄ ευθείας μετάδοση σήμερα στις 19:15 τον αγώνα πόλο ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Πρίμορατς για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εξ αφορμής αναρτήσεως κειμένου σε ιστοσελίδα, αλλά και ορισμένων αρνητικών σχολιασμών από μεμονωμένους σχολιαστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης γύρω από δύο μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί και αφορούν το νησί της Νάξου και συγκεκριμένα το έργο της ανακατασκευής των υπαρχουσών και της δημιουργίας νέων κοινωνικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων στο Πανναξιακό Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Αργοκοιλιώτισσας, στην περιοχή Κορώνου Νάξου, αλλά και στην λειτουργία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα του Εκκλησιαστικού μας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινητικότητα παρατηρείται στις τάξεις των ανεξάρτητων βουλευτών, ενώ ακούγονται ψίθυροι ακόμα για συγκρότηση της δέκατης Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία την καταστροφική απόφαση της νέας Δημοτικής Αρχής για τη διασταύρωση «Πρώην Γκίκα» στον περιφερειακό της Παροικίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τυχαία συνάντηση σε εστιατόριο είχαν χθες το μεσημέρι η Κατερίνα Καινούργιου με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σε παρέμβαση στην Βουλή ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ανέδειξε συγκεκριμένες διατάξεις του νομοσχεδίου σημαντικές για τους ΟΤΑ νησιωτικών περιοχών και δη των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η σπουδαία τραγουδίστρια που πρόσφατα γιόρτασε τα 100ά γενέθλιά της, αντιμετώπιζε εδώ και καιρό επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας της, αδυνατώντας να αναγνωρίσει ακόμα και τα οικεία της πρόσωπα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενώ δημοφιλή νησιά όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος αντιμετωπίζουν συνεχώς αυξανόμενες πιέσεις από τον υπερτουρισμό, ένα ελληνικό νησί, μόλις 52 ναυτικά μίλια από το πρώτο, είναι ένα ήρεμο καταφύγιο με ασυνήθιστα τοπία και εντυπωσιακή φυσική ομορφιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για τη μεγάλη κινηματογραφική επιστροφή της Αντζελίνα Τζολί, ως Μαρία Κάλλας, μέσα από την ταινία «Maria».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 13:09

Συλλήψεις στη Θήρα

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos