Οι Πειραιώτες, αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με διαφορά 17 πόντων σε κάποια σημεία του ματς, στο 2ο δεκάλεπτο, είδαν τον «αιώνιο» αντίπαλο τους να επιστρέφει και να διεκδικεί επί ίσοις όροις το ματς. Στάθηκαν, ωστόσο, ψύχραιμοι στο τέλος και πήραν το αβαντάζ στη σειρά.
Αυτή πλέον μεταφέρεται στο «T-Center», με το τζάμπολ θα γίνει απόψε στις 21:00, και αν οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν το break, θα έχουν την ευκαιρία να… τελειώσουν τη δουλειά στο «σπίτι» τους το βράδυ της Δευτέρας (8/5, 21:00). Διαφορετικά θα έχουμε Game 4.
Με βάση τα παραπάνω, δεν αξίζει να εστιάσουμε στις αγορές νικητή. Είναι value bet όμως η επιλογή των 2+ εύστοχων τριπόντων από τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις, που δεν ήταν καλός στο «ΣΕΦ» χάνοντας αρκετά ελεύθερα σουτ στο φινάλε, και δύσκολα δε θα… γυρίσει τον διακόπτη. Η αγορά προσφέρεται στο αρκετά ικανοποιητικό 2.05 (Stoiximan).






Newsroom (1)



