Στήριγμα η Βαγιεκάνο - Κερδίζει η Βαγιεκάνο - Δε χάνει η Σεντ Τζόνστον

22 Σεπτεμβρίου 2016 13:35

Σε πιο «χαλαρούς» στοιχηματικούς ρυθμούς, σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, θα κινηθούμε την Πέμπτη. Το «δυνατό» σημείο του Betarades.gr προκύπτει από τη Β' Ισπανίας, ενώ θα μας απασχολήσουν δύο ακόμη παιχνίδια, από το Λιγκ Καπ Σκωτίας και την Α' Σουηδίας.


Κερδίζει η Βαγιεκάνο
Ξεκινάμε τις προβλέψεις στοιχήματος με τον Άσσο σε απόδοση 2.12 στον αγώνα Βαγιεκάνο – Χετάφε. Μαδριλένικο ντέρμπι στο «Βαγιέκας», με τις δύο αντιπάλους να έχουν υποβιβαστεί φέτος από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και να παρουσιάζουν αδυναμίες προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Στον «πάτο» του πίνακα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η γηπεδούχος Ράγιο Βαγιεκάνο, έχοντας συλλέξει μόλις τέσσερις βαθμούς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (1-1-3). Η Χετάφε, από την πλευρά της, έχει συλλέξει έξι βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα (1-3-1), όμως παράλληλα προέρχεται από το παρθενικό της τρίποντο. Οι παίκτες του Χουάν Εσνάιντερ κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Οβιέδο, με το τελικό 2-1 να διαμορφώνεται με ανατροπή. Ψάχνει αντίδραση η Βαγιεκάνο, πιστεύουμε ότι θα μπει με το «μαχαίρι στα δόντια» στο σημερινό ματς και θα κατορθώσει να κερδίσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.


Δε χάνει η Σεντ Τζόνστον
Συνεχίζουμε με το Χ2 σε απόδοση 2.11 στην αναμέτρηση Αμπερντίν – Σεντ Τζόνστον. Το τελευταίο εισιτήριο για μια θέση στην τετράδα του Λιγκ Καπ κρίνεται σήμερα στο Pittodrie Stadium, όπου Αμπερντίν και Σεντ Τζόνστον διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Στην 4η θέση της Πρέμιερ Σκωτίας οι γηπεδούχοι μετά το πέρασμα των πρώτων έξι αγωνιστικών, πέρασαν άνετα από την έδρα της Νταντί την προηγούμενη αγωνιστική, της οποίας επικράτησαν με 1-3. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται όμως και η Σεντ Τζόνστον που έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της. Πέτυχε σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 1-0 της δυνατής Χαρτς, σημειώνοντας τη δεύτερη σερί της νίκη στην Πρέμιερ. Μόλις στο -3 η διαφορά της από την κορυφή, διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αγωνίζεται φέτος στο Pittodrie Stadium, καθώς οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα, μένοντας στο μηδέν. Αναμένεται και σήμερα ένα κλειστό παιχνίδι, θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Προσεκτικά η Μάλμε
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με τον Άσσο σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ, σε απόδοση 2.63 στο παιχνίδι Μάλμε – Έλφσμποργκ. Προβληματική εμφανίστηκε η Μάλμε στην πιο σκληρή ίσως δοκιμασία των τελευταίων αγώνων, καθώς ηττήθηκε στην Στοκχόλμη με 3-1 από την Τζουργκάρντεν. Γνώρισε την πρώτη ήττα μετά από τρεις σερί νίκες και δεκατρείς αγωνιστικές που διατηρούσε το αήττητο (10-3-0), έπεσε μετά από καιρό στη δεύτερη θέση, απέχοντας πλέον πέντε πόντους από την πρωτοπόρο Νόρκεπινγκ, έχει ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο. Από τη δική της πλευρά, η Έλφσμποργκ προέρχεται από την εντός έδρας εμφατική επικράτηση με 5-0 επί της Φάλκενμπεργκ. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματά μετά από δύο αγωνιστικές, σκαρφάλωσε στην έκτη θέση της κατάταξης με 33 πόντους στη συλλογή της, ωστόσο η Ευρώπη έχει χαθεί ολοκληρωτικά, καθώς απέχει 13 πόντους από την τρίτη ΑΪΚ. Χωρίς νίκη το σύνολο του Χάγκλουντ στις τρεις πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Πιστεύουμε ότι η Μάλμε θα παρουσιαστεί ιδιαίτερα προσεκτική και θα φτάσει στη νίκη, χωρίς να... ξεφύγει το σκορ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos