Εμπιστοσύνη σε Σερβία και Φιγκεϊρένσε - Πείθουν οι Σέρβοι

09 Οκτωβρίου 2016 17:54

Οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 κυριαρχούν και στο σημερινό "μενού".


Ζευγάρι προτάσεων μας προκύπτει από τα συγκεκριμένα παιχνίδια, ενώ υπάρχει και επιλογή από Α' Βραζιλίας. Δε λείπει, τέλος, το προγνωστικό από το μπασκετικό κουπόνι. Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας να σας θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να μαθαίνετε, μεταξύ άλλων, τα αποτελέσματα κουπονιού ΟΠΑΠ.

Πείθουν οι Σέρβοι

Η πρώτη σημερινή μας επιλογή είναι ο Άσσος της Σερβίας επί της Αυστρίας σε απόδοση 2.30. Σε έναν όμιλο με εξαιρετικό ενδιαφέρον εξελίσσεται ο 4ος, με τέσσερις ομάδες (τα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις) να έχουν συλλέξει από τέσσερις βαθμούς μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών (Σερβία, Αυστρία, Ιρλανδία, Ουαλία). Για να εξειδικεύσουμε στη Σερβία, η ομάδα του Σλάβολιουμπ Μούσλιν ξεκίνησε τα προκριματικά με την εντός έδρας ισοπαλία με την Ιρλανδία με σκορ 2-2, ενώ την Πέμπτη πέρασε με 0-3 από τη Μολδαβία, συνδυάζοντας σκορ και θέαμα. Διάταξη 3-4-3 χωρίς κλασικό «εννιάρι» επέλεξε ο Μούσλιν και δικαιώθηκε. Αήττητοι οι Σέρβοι στα πέντε παιχνίδια τους με τον νέο τεχνικό στον πάγκο (επίσημα και φιλικά, 3-2-0 το σερί), στέλνουν μηνύματα ανάκαμψης. Δεν υπάρχει κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει του σημερινού ματς και λογικά ο Μούσλιν θα διατηρήσει το ίδιο αρχικό σχήμα.

Οι Αυστριακοί, από την πλευρά τους, έχουν διατηρήσει τον Μαρσέλ Κόλερ στον πάγκο τους, παρά τη μέτρια παρουσία στην τελική φάση του EURO 2016 (αποκλεισμός στη φάση των ομίλων με σερί 0-1-2). Μπήκαν με το δεξί στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, φεύγοντας με το νικηφόρο 1-2 από τη Γεωργία. Δυσκολεύτηκαν, όμως, αρκετά στο ματς της Πέμπτης απέναντι στους Ουαλούς, με το ισόπαλο 2-2 να κρίνεται δίκαιο. Η Αυστρία επέτρεψε δύο φορές στους αντιπάλους της να πάρουν προβάδισμα στο σκορ και της πιστώνεται το γεγονός ότι «έβγαλε» αντίδραση σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Εμπιστευόμαστε τους Σέρβους.

Με τα γκολ στο Τάμπερε

Η δεύτερη πρότασή μας είναι το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Φινλανδίας με την Κροατία σε απόδοση 2.10. Από την εκτός έδρας «αυτοκτονία» απέναντι στην Ισλανδία προέρχονται οι Φινλανδοί, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-2. Οι Σκανδιναβοί, βρίσκονταν μπροστά στο σκορ μέχρι και τη συμπλήρωση 90 λεπτών στον αγώνα, έχοντας πάρει προβάδισμα με τους Πούκι και Λουντ και έχοντας πραγματοποιήσει γενικά αρκετά καλή εμφάνιση, αλλά «κατάφεραν» μέσα σε διάστημα έξι λεπτών στις καθυστερήσεις, να δεχθούν δύο τέρματα. Αυτό που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, ήταν το γεγονός πως δέχθηκε και τα δύο τέρματα από ισάριθμες σέντρες, όπου συνήθως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Η αμυντική της λειτουργία στα τελευταία παιχνίδια, όμως, παρουσιάζεται τραγική, αφού έχει δεχθεί γκολ και στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Όσον αφορά την Κροατία... υποτίθεται πως θα αντιμετώπιζε προβλήματα στην έδρα του Κοσόβου και οι περισσότεροι την περίμεναν να αφήσει και βαθμούς, αν δεν παρουσιαζόταν σοβαρή. Αντ' αυτού όμως έπαιξε με περίσσια σοβαρότητα, παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο τη γνωστή της αποφασιστικότητα και χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, διέλυσε με 6-0 τους γηπεδούχους. Αξίζει να σημειωθεί πως τα έξι της τέρματα, σημειώθηκαν σε μόλις οκτώ τελικές προσπάθειες και τα τρία εξ αυτών τα πέτυχε ο επιθετικός της Γιουβέντους, Μάριο Μάντζουκιτς (6', 24' και 35') αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πολύ κατάσταση.

"Μιλάει" η έδρα

Η τριάδα των ποδοσφαιρικών επιλογών ολοκληρώνεται με τον Άσσο Draw No Bet της Φιγκεϊρένσε επί της Μποταφόγκο σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Κατώτερη των περιστάσεων σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν εμφανίστηκε η Φιγκεϊρένσε, που ηττήθηκε με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική από την Ιντερνασιονάλ. Βρέθηκε μόλις στο 5' πίσω στο σκορ, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να βρει διαδρόμους φεύγοντας με άδεια χέρια από το "José Pinheiro Borda". Στο -3 η διαφορά της από τις θέσεις της παραμονής, με τη Φιγκεϊρένσε να συνεχίζει να βρίσκεται υπό πίεση, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Η Μποταφόγκο, από την πλευρά της, εκμεταλλεύτηκε ιδανικά το καλό πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Κορίνθιανς, φτάνοντας στη νίκη με 2-0. Καλή εμφάνιση για το συγκρότημα του Βεντούρα που εκμεταλλεύτηκε για ακόμη ένα παιχνίδι τη δυναμική της έδρας του. Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Μποταφόγκο είναι ωστόσο πολλά, ενώ βρίσκεται στην 9η θέση και στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα.

Under στη Γερμανία

Όσον αφορά το μπασκετικό κουπόνι, πηγαίνουμε με το Under 152.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Μπραουνσβάιγκ με τη Λούντβιγκσμπουργκ για το γερμανικό πρωτάθλημα (απόδοση 1.90). Πριν χρόνια το ζεύγος Μπραουνσβάιγκ-Λούντβιγκσμπουργκ ήταν από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα με πολύ μεγάλα σκορ. Η Μπραουνσβάιγκ από την προηγούμενη σεζόν μετατράπηκε σε άκρως αμυντική ομάδα έχοντας την τέταρτη καλύτερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα πίσω μόνο από τις αξεπέραστες άμυνες των Μπάμπεργκ, Φρανκφούρτη και Άλμπα. Παρομοίως έχει ξεκινήσει και φέτος με πολύ χαμηλά σκορ, το 59-72 με την Βέχτα, το 48-96 με την Μπάμπεργκ και το 80-62 με την Γκίσεν. Αντιστοιχα η φετινή Λούντβιγκσμπουργκ έχει παρουσιάσει χαμηλά σκορ, το 72-81 με την Σ. Όλιβερ, το 71-74 με την Γκέτινγκεν, το 82-68 με την Βόννη και το τελευταίο 79-75 με την Όλντενμπουργκ που όμως είχε τεράστια τελευταία περίοδο με επιμέρους 26-27, 14 πόντοι εκ των 53 μπήκαν στο τελευταίο λεπτό. Χαμηλό σκορ αναμένουμε και απόψε επομένως η επιλογή είναι το Under 152.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos