Over στη Βραζιλία, νίκη-πρόκριση η Χέρκουλε

12 Οκτωβρίου 2016 14:54

Εξαιρετικά φτωχό το σημερινό κουπόνι, αν το συγκρίνουμε με τις προηγούμενες ημέρες. Όπως είναι λογικό, οι ευκαιρίες για επιλογές λιγοστεύουν κι έτσι καταλήγουμε σε ζευγάρι ποδοσφαιρικών προτάσεων από Α' Βραζιλίας και Κύπελλο Ισπανίας. Παράλληλα, υπάρχει επιλογή και από το μπασκετικό κουπόνι.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας, να σας υπενθυμίσουμε ότι στο σάιτ μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η Betrebels.

Πολλά γκολ στο Σάντα Κρουζ – Κορίνθιανς

Η πρώτη εκ των δύο σημερινών ποδοσφαιρικών μας επιλογών είναι το Over 2,5 στην αναμέτρηση της Σάντα Κρουζ με την Κορίνθιανς, σε απόδοση 2.15. Σημειώνουμε ότι το ματς δε θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Σάντα Κρουζ. Μπορεί να καίγεται για βαθμούς, η Σάντα Κρουζ ωστόσο με τις εμφανίσεις μόνο αδιάφορη δείχνει και πλέον μπορεί να ελπίζει σε σωτηρία μόνο με θαύμα. Γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τη Φλαμένγκο την προηγούμενη αγωνιστική, προβληματίζοντας για ακόμη ένα παιχνίδι με την εμφάνιση της και γνώρισε έτσι την τέταρτη σερί της ήττα στη Serie A. Τη συναντάμε στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος, βρίσκεται πλέον στο -11 από τις θέσεις της σωτηρίας και φαίνεται πως έχει... πετάξει λευκή πετσέτα. Μάλιστα, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Η Κορίνθιανς, από την πλευρά της, συνεχίζει να μη θυμίζει σε τίποτα το εξαιρετικό σύνολο των προηγούμενων ετών. Βρίσκεται πολύ μακριά από τους στόχους της, διανύοντας περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από τη δυνατή Ατλέτικο Μινέιρο την προηγούμενη αγωνιστική, συμπλήρωσε ωστόσο έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στη Serie A (τρεις ήττες, τρεις ισοπαλίες). Πιστεύουμε ότι θα δούμε πολλά γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Άτρωτη "εντός" η Χέρκουλες

Επιλέγουμε, επίσης, τον Άσσο της Χέρκουλες επί της Κορνεγιά στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας (απόδοση 2.00). Η αναμέτρηση είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι. Δύο ομάδες, οι οποίες πραγματοποιούν θετική πορεία στη φετινή Σεγούντα Β (τρίτη κατηγορία της Ισπανίας) έρχονται σήμερα αντιμέτωπες στο Αλικάντε. Η γηπεδούχος Χέρκουλες έχει συλλέξει 13 βαθμούς στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές της λίγκας, ενώ παρουσιάζεται πολύ ισχυρή μέσα στο «σπίτι» της, όπου έρχεται από τριάδα νικών με ανέπαφη εστία. Στο φετινό Κύπελλο έχει ήδη αποκλείσει τις Ανδόρρα (0-5) και Καρταχένα (εκτός έδρας στα πέναλτι). Η Κορνεγιά, από την πλευρά της, έχει συλλέξει 15 βαθμούς στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές της Σεγούντα Β και βρίσκεται μία θέση πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο στον όμιλο (5η εναντίον 6ης). Μετρά μόλις μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (4-3-1), ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη εστία στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Δύο εντός έδρας προκρίσεις στην παράταση έχει πανηγυρίσει μέχρι στιγμής στο φετινό Κύπελλο Ισπανίας, με «θύματα» τις Ρέγες και Εξτρεμαδούρα. Θα κερδίσει η Χέρκουλες, σφραγίζονας το εισιτήριο για τους "32" από την κανονική διάρκεια.

Με χάντικαπ η Μπούντουτσνοστ

Περνάμε στο μπάσκετ, όπου υπάρχει αγωνιστική δράση στο Eurocup. Η μοναδική επιλογή μας είναι το χάντικαπ +7,5 πόντων για την Μπούντουτσνοστ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μούρθια, σε απόδοση 1.90. Το αποψινό παιχνίδι στην έδρα της Μούρθια είναι ιστορικό διότι είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μπάσκετ που θα παρακολουθήσει το κοινό της πόλης και σίγουρα το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Απέναντι στη Μούρθια μια ομάδα που έχει εντελώς αντίθετη ιστορία, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές συμμετοχές, ως πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου και που τελευταία φτιάχνει καλές ομάδες για να κάνει όσο το δυνατόν πιο καλές πορείες στο Eurocup. Η Μούρθια είναι άπειρη ομάδα και θα συναντήσει δυσκολίες στο Eurocup αφού από τους παίκτες της σοβαρή εμπειρία διαθέτουν μόνο οι Πόσιους και Φαβεράνι. Η Μπούντουσνοστ είναι παρόμοια ομάδα με πέρσι μόνο που έκανε αλλαγές στους ξένους της οπότε είναι αρκετά ενισχυμένη με τον Ρέινολντς, τον Γουίλιαμς και τον Μάικ Τζέιμς. Αρχικά προσφέρθηκε -7.5 στην γηπεδούχο ορίζοντάς την μεγάλο φαβορί του αγώνα κάτι που δεν έχει λογική με την απειρία της, επομένως η επιλογή είναι η Μπούντουσνοστ +7.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos