Στοίχημα: Το Τσάμπιονς Λιγκ στο επίκεντρο - Παίρνει προβάδισμα η Γκρέμιο

23 Νοεμβρίου 2016 14:44

Ολοκληρώνεται σήμερα η 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, από την οποία προκύπτουν δύο προτάσεις στοιχήματος. Η σημερινή μας τριάδα ποδοσφαιρικών επιλογών ολοκληρώνεται με Κύπελλο Βραζιλίας, ενώ παράλληλα υπάρχει επιλογή και από το μπασκετικό κουπόνι.

Πολλά γκολ στη Βουλγαρία

 

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ με το Over 2.5 στην αναμέτρηση της Λουντογκόρετς με τη Βασιλεία σε απόδοση 2.00. Σημειώνουμε ότι το ματς δε διεξάγεται στη φυσική έδρα της Λουντογκόρετς. Μπορεί οι δυο ομάδες να έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η νικήτρια της σημερινής αναμέτρησης θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ήττας αποχαιρετά για φέτος την Ευρώπη, κάτι που σημαίνει πως η αναμέτρηση στη Σόφια μόνο αδιάφορη δεν είναι. Από την πλευρά τους οι Βούλγαροι το μόνο που έχουν καταφέρει να κάνουν μέχρι στιγμής στον 1ο όμιλο, είναι να συγκεντρώσουν έναν βαθμό από το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Βασιλεία (1-1). Αντίθετα γνώρισαν ήττες από Παρί (1-3) και Άρσεναλ (6-0, 2-3) σε έναν όμιλο όπου είχαν εξ αρχής δύσκολη αποστολή.

Η Βασιλεία, από την πλευρά της, επέστρεψε φουριόζα από τη διακοπή και διέλυσε το Σάββατο με 6-0 της ουραγού Βαντούζ. Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα, με τη Βασιλεία να έχει καθολική υπεροχή κόντρα σε μια ανύπαρκτη Βαντούζ. Για ακόμη μια χρονιά έχει μετατρέψει από νωρίς το ελβετικό πρωτάθλημα σε παράσταση για ένα ρόλο, παραμένει αήττητη και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή και στο +15 από τη Γιούνγκ Μπόις. Τα πράγματα ωστόσο εκτός των τειχών δεν είναι ανάλογα, ενώ για ακόμη μια σεζόν, η Βασιλεία δείχνει ανήμπορη να πετύχει κάτι καλό στην Ευρώπη. Δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση στον όμιλο και έχοντας συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό έχει αποχαιρετήσει και επίσημα το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι ήττες από Άρσεναλ (2-0) και Παρί Σεν Ζερμέν (3-0, 1-2) έβαλαν τέλος στα όνειρα της.

Νίκη με Under οι «παρτενοπέι»

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από την αναμέτρηση της Νάπολι με την Ντιναμό Κιέβου, όπου πηγαίνουμε με τον Άσσο σε συνδυασμό με Under 3,5 σε απόδοση 2.20. Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι οποίοι θα της εξασφαλίσουν υπό προϋποθέσεις την πρόκριση στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζει απόψε στην έδρα της η Νάπολι την Ντιναμό Κιέβου. Μετά τις νίκες επί των Ντιναμό Κιέβου (2-1 εκτός έδρας) και Μπενφίκα (4-2 εντός έδρας) το συγκρότημα του Σάρι συγκέντρωσε ένα βαθμό από τις δύο αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα στην Μπεσίκτας (3-2 εντός και 1-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία στην Κωνσταντινούπολη οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουαρέσμα στο 78'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε οχτώ λεπτά πριν το τέλος των 90' ο Χάμσικ με υπέροχο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Μπεσίκτας. Χωρίς νίκη παραμένει η Ντιναμό Κιέβου στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε για το 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις ελπίδες πρόκρισης της στη φάση των «16» να είναι ελάχιστες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ρεμπρόφ μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπεσίκτας (1-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Νάπολι (2-1 εντός έδρας) και Μπενφίκα (2-0 εντός και 1-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία στην Πορτογαλία το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σάλβιο από την άσπρη βούλα του πέναλτι στο 45'. Οι Ουκρανοί αγνοούν τη νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσαν για το Τσάμπιονς Λιγκ, στις οποίες σημείωσαν δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Παίρνει προβάδισμα η Γκρέμιο

Ολοκληρώνουμε με το Χ2 της Γκρέμιο επί της Ατλέτικο Μινέιρο (απόδοση 1.95) στον πρώτο μεταξύ τους τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας. Η σεζόν φτάνει στο τέλος της και η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της. Στο πρωτάθλημα έχει κλειδώσει μια θέση στην 4η θέση και μεγάλος της στόχος δεν είναι άλλος πλέον από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί σήμερα ιδανικά την έδρα της, προκειμένου να αποκτήσει πλεονέκτημα ενόψει του αγώνα ρεβάνς κόντρα στην Γκρέμιο, από την οποία ωστόσο μετράει φέτος μια ήττα, αλλά και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια από τις πλέον πετυχημένες ομάδες στη διοργάνωση του Κυπέλλου, με τέσσερις κατακτήσεις, αλλά και συμμετοχές σε τελικούς. Η τελευταία φορά ωστόσο που η Γκρέμιο πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν 15 χρόνια πριν και θέλει σίγουρα φέτος να βάλει τέλος στην «κατάρα». Αήττητη φέτος κόντρα στην Ατλέτικο Μινέιρο μετράει μια νίκη (0-3) και μια ισοπαλία (1-1) και θέλει να δώσει συνέχεια σήμερα σε αυτό το αήττητο σερί. Τελευταίο της παιχνίδι αυτό κόντρα στην ουραγό Αμέρικα Μινέιρο της οποίας επικράτησε με 0-3 στο πρωτάθλημα.

Στηρίζουμε η Νίμπουρκ

Η μπασκετική μας πρόταση είναι το χάντικαπ +8.5 πόντων για τη Νίμπουρκ στην εκτός έδρας αναμέτρηση για το FIBA Champions League κόντρα στη Μονακό, σε απόδοση 1.80. Η Μονακό υπέστη την πρώτη της ήττα στην διοργάνωση με 79-65 από την Μπάνβιτ και έπειτα για την γαλλική λίγκα LNB συνέχισε με νίκη, 93-68 επί της Σολέ, και παρέμεινε μόνη πρώτη. Η Νίμπουρκ συνεχίζει με ρεκόρ 3-2 στον όμιλο Α μετά τη νίκη 87-79 επί του Άρη και κλασικά στην Τσεχία έκανε... πλάκα με δύο αντιπάλους, για το κύπελλο νίκησε 54-122 τη Σλαπανίτσε και για το πρωτάθλημα νίκησε 106-73 την Χράντετς. Από την αρχή της διοργάνωσης οι εταιρείες έχουν πάθει «εμμονή» με τη Μονακό και μάλιστα αυτή τη στιγμή την έχουν για πρώτο φαβορί να κατακτήσει την διοργάνωση, ενδεχόμενο όχι εντελώς απίθανο αλλά όχι και το πιθανότερο. Άλλωστε δεν είναι κάποιο σπουδαίο κατόρθωμα να βρίσκεται στην κορυφή του αδύναμου γαλλικού πρωταθλήματος, εκεί που το πολύ τρεις ομάδες αξίζουν. Έτσι την περασμένη εβδομάδα δόθηκε φαβορί στην έδρα της Μπάνβιτ και ηττήθηκε, έτσι και σήμερα δίνεται αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι σε μια Νίμπουρκ που είναι πολύ πιο έμπειρη από τη Μονακό που παίζει για πρώτη φορά φέτος σε διεθνή διοργάνωση, διαθέτει τη μισή εθνική Τσεχίας στο ρόστερ της και αναλογικά μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει καλύτερα αποτελέσματα στην διοργάνωση με ήττα στο τέλος από την Μπάνβιτ και νίκη επί του αήττητου Άρη σχετικά άνετη. Δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός της Μονακό, προτιμότερη επιλογή η Νίμπουρκ +8.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos