Στοίχημα: Εμπιστοσύνη στην Άστον Βίλα (video)

26 Νοεμβρίου 2016 14:41

Ένα κλασικό Σάββατο με πλουσιότατο κουπόνι είναι το σημερινό κι έτσι δε δυσκολευτήκαμε να καταλήξουμε σε πεντάδα επιλογών.


Το δυνατό μας σημείο έρχεται από την αγγλική Τσάμπιονσιπ, ενώ δε λείπει και πρόταση από το μπάσκετ. Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας προτάσεων να σας θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερωθείτε για τα νόμιμα casino στο διαδίκτυο που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Με τη δύναμη του "Βίλα Παρκ"

Η δυνατή σημερινή μας επιλογή είναι ο Άσσος της Άστον Βίλα επί της Κάρντιφ σε απόδοση 1.95. Αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές παραμένει η Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μπρους επικράτησε των Ρέντινγκ (2-1 εκτός έδρας), Φούλαμ (1-0 εντός έδρας) και Μπλάκμπερν (2-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Γουλβς (1-1 εντός έδρας), Μπέρμιγχαμ (1-1 εκτός έδρας) και Μπράιτον (1-1 εκτός έδρας). Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Κάρντιφ στο πρωτάθλημα μετά από δύο αγωνιστικές, στις οποίες δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γουίγκαν (1-0 εντός έδρας) και Νιούκαστλ (2-1 εκτός έδρας). Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Γουόρνοκ επικράτησε εντός έδρας με 3-2 της Χάντερσφιλντ την προηγούμενη βδομάδα. Στηρίζουμε την Άστον Βίλα.

Σαφές προβάδισμα ο Αστέρας

Ερχόμαστε εντός των συνόρων, επιλέγοντας το -1 Ασιατικό χάντικαπ για τον Αστέρα Τρίπολης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα, σε απόδοση 2.04. Δεν ήταν καλό το timing της διακοπής για τον Αστέρα Τρίπολης, που έδειχνε να βρίσκει τα πατήματα του και να αφήνει πίσω του την πίεση και το άγχος. Μπορεί να θεωρήσουμε ότι οι εντός έδρας αγχωτικές και οριακές νίκες κόντρα σε Βέροια (Κύπελλο) και Λεβαδειακό (Σούπερλιγκ) ήταν αυτονόητες, ωστόσο το «διπλό» στα Γιάννινα με 1-2 σίγουρα αποτελεί μια σπουδαία επιτυχία, ικανή για να αλλάξει το κλίμα και να τονώσει την αυτοπεποίθηση. Εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα της ομάδας της Ηπείρου μετά το 1-0 ο Αστέρας, βρήκε δύο γκολ μέσα σε εφτά λεπτά στο δεύτερο μέρος (72'-78') και «απέδρασε» με μια σπουδαία νίκη. Με ήττα έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Λάρισας ο Σάκης Τσιώλης, καθώς η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό εκτός έδρας κόντρα στον Παναιτωλικό. Άλλαξε σχηματισμό σε 4-2-3-1 ο Έλληνας κόουτς, που χρησιμοποίησε και κάποια διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με τον προκάτοχο του, η εικόνα των Θεσσαλών δεν ήταν κακή, ωστόσο μια στιγμή αδράνειας στο 85' έφερε το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού και μια ήττα που ενδεχομένως δεν άξιζαν. Δεν πείθει, πάντως, η ΑΕΛ.

Αμφίσκορο στη Βαυαρία

Συνεχίζουμε με το γερμανικό ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, όπου πηγαίνουμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.95. Την ευκαιρία να τερματίσει στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ έχασε μεσοβδόμαδα η Μπάγερν Μονάχου, η οποία γνώρισε ήττα-σοκ στην έδρα της Ροστόφ με 3-2. Στο πρωτάθλημα την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Αντσελότι γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα του μετά το πέρας έντεκα αγωνιστικών (επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες). Συγκεκριμένα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι των δύο ομάδων (1-0 εκτός έδρας). Το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε και μαθηματικά μεσοβδόμαδα η Λεβερκούζεν. Το συγκρότημα του Σμιντ αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων της διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16' με τον Βόλαντ, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νάτχο στο 75'. Στο πρωτάθλημα μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα στις Βόλφσμπουργκ (2-1 εκτός έδρας) και Ντάρμσταντ (3-2 εντός έδρας) οι «ασπιρίνες» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Λειψίας, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 3-2 της προηγούμενη βδομάδα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Κρου

Η δεύτερη σημερινή επιλογή μας από το Νησί είναι το Χ2 της Κρου επί της Κόλτσεστερ σε απόδοση 1.86. Εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την κακή κατάσταση της Τσέλτεναμ, με την Κόλτσεστερ να φεύγει με τη νίκη (0-3) από το LCI Rail Stadium. Δυσκολεύτηκε να βρει κενούς χώρους στο πρώτο μέρος, ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και χάρη σε τέρματα των Σλάτερ (68') Ντίκινσον (65') και Ίσττμαν (68') πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Επιτέλους νίκη για την Κόλτσεστερ που έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί δέκα αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα, όπου μετρούσε έξι ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Παραμένει σταθερά χαμηλά στη βαθμολογία και στη 17η θέση. Αν και τα χρειάσθηκε κόντρα στη Μόρκαμ η Κρου έκανε το καθήκον της την Τρίτη, επικρατώντας με 2-1 της αντιπάλου της. Βρέθηκε μάλιστα στο 8' πίσω στο σκορ, ωστόσο με τέρματα των Κιβόμια (19') και Τζόουνς (42') ολοκλήρωσε την ανατροπή. Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από δυο αγωνιστικές για την Κρου, που δεν βρίσκεται ωστόσο στα καλύτερα της. Έχει υποχωρήσει στην 7η θέση και γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια για άλλες κακές εμφανίσεις αν θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ.

Πολλά γκολ στην Πολωνία

Ολοκληρώνουμε με το Over 2.5 στην πολωνική αναμέτρηση της Ρουχ Χορζόφ με τη Γιαγκελόνια, σε απόδοση 2.05. Πάνω στην ουραγό Γκόρνικ Λέτζνα ξέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική η Ρουχ Χορζόφ, που διέλυσε με 0-4 την αντίπαλο της. Επιβλητική εμφάνιση είχε τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη. Καλή αντίδραση από το συγκρότημα του Φόρναλικ που άφησε πίσω του το διασυρμό από τη Λεχ Πόζναν (0-5), βάζοντας παράλληλα τέλος στο αρνητικό σερί δυο συνεχόμενων ηττών που έτρεχε στο πρωτάθλημα. Το... φυσάει και δεν κρυώνει η Γιαγκελόνια που διασύρθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο Μπιάλιστοκ με 1-4 από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Πιάστηκε αδιάβαστη, δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην πίεση που της άσκησε η πρωταθλήτρια, γνωρίζοντας έτσι μια ντροπιαστική ήττα. Το συγκρότημα του Πρόμπιερζ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών, ενώ υποχώρησε στη 2η θέση και στο -3 από την κορυφή.

Κρεμόνα με χάντικαπ

Τέλος, από το μπασκετικό κουπόνι πηγαίνουμε με το χάντικαπ +9.5 πόντων για την Κρεμόνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ντιναμό Σάσσαρι, σε απόδοση 1.90. Η Σάσσαρι περνάει ένα πολύ άσχημο χρονικό διάστημα με πέντε συνεχόμενες ήττες, δύο για το πρωτάθλημα δηλαδή το 86-77 από την Αρμάνι και το 70-75 από τη Σάσσαρι και τρεις για το Champions League, το 78-58 από την ΑΕΚ και τα οριακά 74-75 και 79-80 από Μπεσίκτας και Λούντβιγκσμπουργκ αντίστοιχα, που ομοίως κρίθηκαν αφού η Σάσσαρι δέχθηκε τρίποντα buzzer-beater. Η Κρεμόνα δεν ξεκίνησε την χρονιά για να δώσει μάχη να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά να εισέλθει ξανά στην τετράδα ή τουλάχιστον να αγωνιστεί τα πλέι-οφ. Αν και ξεκίνησε με νίκη, έκτοτε έχει υποστεί επτά συνεχόμενες ήττες και το μόνο θετικό που μπορεί να αναφερθεί στο διάστημα αυτών των επτά εβδομάδων είναι οι εμφανίσεις της στα δύο τελευταία ματς με Ορλαντίνα και Αρμάνι, που κάλλιστα μπορούσε να νικήσει. Δεν υπάρχει καταλληλότερος αντίπαλος από τη Σάσσαρι για την Κρεμόνα ώστε να ανεβάσει ψυχολογία αφού η ομάδα της Σαρδηνίας μπορεί να ηττηθεί από οποιονδήποτε με πάρα πολλούς τρόπους. Η επιλογή λοιπόν είναι η Κρεμόνα +9.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για σήμερα. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ετοίμασε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ με τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις για τα σημερινά σημαντικά ματς, το οποίο περιλαμβάνει και διαγωνισμό

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos