Στοίχημα: Τα βρίσκει «σκούρα» στο Βελιγράδι ο ΠΑΟ

26 Ιανουαρίου 2017 15:16

Χαλαρό το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας


. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ αμφίρροπο είναι το ματς Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα. Σπουδαίο παιχνίδι στο Βελιγράδι, όπου ο Παναθηναϊκός έχει ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή κόντρα στον φορμαρισμένο Ερυθρό Αστέρα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Magicbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Κερδίζει ο Ερυθρός Αστέρας

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.71. Έχει τρελάνει κόσμο ο Ερυθρός Αστέρας αφού με τη συντριβή της Μπασκόνια συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες νίκες και τι νίκες, σε Κάουνας, Τελ Αβίβ, Βιτόρια και εντός επί των θηρίων ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Φενέρ, με όπλο την τρομερή του άμυνα αφού δέχθηκε 69 από Μπασκόνια, 67 από Μακάμπι, 67 από ΤΣΣΚΑ, 70 από Ρεάλ, 61 από Ζαλγκίρις και 73 από Φενέρ, ήτοι 67.8 πόντοι ανά αγώνα ενώ γενικά δέχεται 73 πόντους ανά αγώνα. Είναι λοιπόν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης και απόψε υποδέχεται τον ισόβαθμο Παναθηναϊκό, με ρεκόρ 11-8, από τον οποίο είχε ηττηθεί άνετα 70-59 στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο γύρο.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μέτριος εδώ και καιρό, με μοναδική εξαίρεση το 67-77 στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό Κυπέλλου, και η ομάδα του Πασκουάλ ήταν τυχερή που η Μπαρτσελόνα είναι απαράδεκτη όλη τη σεζόν και δεν ανέτρεψε ολοκληρωτικά, ενώ τον Προμηθέα τον νίκησε λόγω Τζέιμς και Παππά. Έτσι όπως είναι ο Αστέρας αυτή την εποχή, όχι μόνο μπορεί να νικήσει αλλά μπορεί να καλύψει και την ήττα των 11 πόντων της Αθήνας. Είναι προφανές από την βαθμολογία ότι η νικήτρια θα βάλει πολύ γερές βάσεις για την παραμονή στην οκτάδα, το σωστό φαβορί είναι ο Ερυθρός Αστέρας που παίζει στην πανίσχυρη έδρα του και στην κατάσταση που βρίσκεται η μοναδική σοφή επιλογή είναι η νίκη του. Επιλογή η νίκη του Ερυθρού Αστέρα σε απόδοση 1.71, απόδοση που προσφέρεται χωρίς γκανιότα στον Stoiximan.

Προβάδισμα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.10. Την πρώτη νίκη της ιστορίας του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει σήμερα ο Πλατανιάς, που δεν έχει κερδίσει ποτέ τους Ηπειρώτες σε καμία διοργάνωση. Έρχεται απ' το 0-0 με τη Λάρισα, ένα αναμφίβολα θετικό αποτέλεσμα για τη μάχη της παραμονής, καθώς ήρθε εκτός έδρας κόντρα σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο. Πολύ καλή εμφάνιση για τους Κρητικούς, που είχαν δύο δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες, ήταν σαφώς ανώτεροι του αντιπάλου και δικαιούταν να κερδίσουν. Ήταν η τρίτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει ο Πλατανιάς, μετράει 22 πόντους και βρίσκεται στο +9 απ' τη ζώνη του υποβιβασμού, διαφορά που του δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθεί και με το Κύπελλο. Ο Παράσχος άφησε εκτός αποστολής τους βασικούς Γιακουμάκη, Μουνάφο, Στάθη και Βάντερσον, όμως επιστρέφουν οι Γκνιάτιτς (Μέσος, 11,0) και Κάργας (Αμυντικός, 10,0).

Απ' την άλλη, δε σημαίνει καταστροφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα η εντός έδρας ήττα απ' τον ΠΑΟΚ (0-1), ωστόσο σίγουρα τον αφήνει πίσω στην προσπάθεια του για να είναι στα πλέι οφ. Στους 25 πόντους ο «Άγιαξ», είναι πάντα κοντά στην πεντάδα (-1), όμως πλέον απέχει 6 πόντους από Πανιώνιο και Ξάνθη, τις ομάδες που –θεωρητικά- κυνηγά. Σ' έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος μάλιστα αποτέλεσε αιτία «σύγκρουσης» για Ίβιτς και Χριστοβασίλη, οι Ηπειρώτες ήταν άκρως ανταγωνιστικοί εναντίον του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, έκαναν κάποιες μεγάλες φάσεις, δεν τους δόθηκε ένα πέναλτι και γενικά δεν άξιζαν να χάσουν. Ενδιαφέρεται για το Κύπελλο ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ταξίδεψε με γεμάτη αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αθήνα για να προετοιμαστεί ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (29/01). Επιστρέφουν οι Ζάιρο (Επιθετικός, 15,1) και Γαρουφαλιάς (Μέσος, 9,0). Θεωρούμε ότι οι Ηπειρώτες έχουν προβάδισμα για τη νίκη, αλλά με την κάλυψη του Draw No Bet (ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos