Survivor Στοίχημα: Ο απόλυτος οδηγός για τη… νέα τρέλα

27 Μαρτίου 2017 15:53

Το Survivor έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Όπου και να γυρίσεις, όπου και να βρεθείς θα ακούσεις κάποιον να απορεί γιατί τα έχουν βάλει όλοι οι Διάσημοι με τον Αγγελόπουλο, να μην αντέχει άλλο τις οδηγίες του Μάνατζερ Ράγκμπι, να εκνευρίζεται με την εμμονή του Τσανγκ στο πρόσωπο της Ελισάβετ, να πανηγυρίζει για την αποχώρηση της Σόφης.

Το τηλεοπτικό σόου του ΣΚΑΪ έχει τρελάνει τα «μηχανάκια» με τις μετρήσεις να δείχνουν ακόμα και 70% τηλεθέαση. Σε κάθε επεισόδιο το τουίτερ παίρνει «φωτιά» και την ώρα που πέφτουν οι διαφημίσεις, ένας τεράστιος ήχος από καζανάκι απλώνεται πάνω από τη χώρα, με τους τηλεθεατές ανακουφισμένους να πηγαίνουν τότε στα... πιτς, καθώς δε θέλουν να χάσουν ούτε... λεπτό.

Φυσικά οι στοιχηματικές εταιρείες δε θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχες στο νέο τηλεοπτικό τρεντ. Από την αρχή κιόλας του παιχνιδιού «άνοιξαν» δειλά – δειλά αποδόσεις, αρχικά για το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. Τότε τα φαβορί δίνονταν με βάση αγωνιστικά κριτήρια και δε θα μπορούσαν να είναι άλλα από τον Αγγελόπουλο και τον Ιωαννίδη. Ωστόσο όσο εξελισσόταν το παιχνίδι οι υπό διαμόρφωση «κλίκες» άρχιζαν να σχηματίζονται για τα καλά, ίντριγκες και οι τσακωμοί λάμβαναν χώρα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να προσαρμόζονται πλέον στις προτιμήσεις του κόσμου, που έδειξε ουκ ολίγες φορές, πως αποφασίζει με διαφορετικά κριτήρια. Έτσι ο Πάνος, ο κατά δήλωση, μάνατζερ ράγκμπι, μόνιμα τραυματισμένος από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, έχοντας αγωνιστεί στο 1/3 των αγωνισμάτων, δίνεται πλέον 3ο φαβορί να είναι ο νικητής, μόνο και μόνο επειδή το τηλεοπτικό κοινό τον θέλει στο παιχνίδι. Τρανό παράδειγμα και η μη αποχώρηση της Ελισάβετ, μίας αδύναμης στα αγωνίσματα παίκτριας που παρότι ήταν για 4 φορές προτεινόμενη, συνεχίζει ακόμα να βρίσκεται στον Αγ. Δομίνικο.

Έτσι όσοι από εσάς αποφασίσετε να συνδυάσετε την προβολή του αγαπημένου σας σόου με το στοίχημα θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας πολλά περισσότερα από τις αγωνιστικές ικανότητες ενός παίκτη. Για παράδειγμα στην ομάδα των Διασήμων είναι κοινά παραδεκτό πως οι πιο αδύναμοι παίκτες είναι η Λάουρα και ο Μπο ωστόσο οι αποδόσεις για αποχώρηση δε διαφέρουν από θεωρητικά πιο δυνατούς παίκτες όπως πχ Χούτος και Βαλαβάνη. Και όλα αυτά εξαιτίας του... εμφυλίου που ταλανίζει την ομάδα των Διασήμων. Εμφύλιος που ξεκίνησε από ένα... μυστικό δείπνο.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται... κινέζικα (σ.σ: όχι σαν αυτά του Ορέστη) μπορείτε να σταματήσετε το διάβασμα εδώ. Αν όμως έχετε και εσείς μυηθεί για τα καλά στον διασκεδαστικό κόσμου του Survivor και αντιμετωπίζετε όπως και εμείς με χαβαλέ και θετική διάθεση το σόου, βρίσκοντας παράλληλα στοιχηματικές ευκαρίες δεν έχετε παρά να κλικάρετε στο παρακάτω λινκ για να ενημερωθείτε για όλες τις αποδόσεις και τα ειδικά στοιχήματα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos