Στοίχημα: Ανταγωνιστική η Μίντλεσμπρο - Με το Over 2,5 στη Νορβηγία

17 Απριλίου 2017 15:18

Πλούσια σε δράση η σημερινή ημέρα, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει φουλ δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, ενώ υπάρχει ματς και για την Πρέμιερ Λιγκ.


Θα μας απασχολήσουν τα παιχνίδια απ' το Νησί, όπως επίσης και αναμετρήσεις από Δανία και Νορβηγία. Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας επιλογών, να σας θυμίσουμε ότι στο www.betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο στη χώρα μας.

Οριακό ματς στο «Riverside»

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Μίντλεσμπρο – Άρσεναλ, όπου επιλέγουμε το +1 της Μίντλεσμπρο σε απόδοση 1.93 (σε περίπτωση που η Μίντλεσμπρο κερδίσει ή έρθει ισόπαλη κερδίζετε. Εάν η Μίντλεσμπρο χάσει με ένα γκολ τότε το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται). Πρόκειται για ένα οριακό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που χρειάζονται πολύ τους βαθμούς, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Οι γηπεδούχοι δίνουν «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς έπειτα από 31 αγωνιστικές, βρίσκονται στην 19η θέση με 24 πόντους, στο -6 απ' τη γραμμή σωτηρίας, «τρέχουν» σερί 14 αγωνιστικών χωρίς νίκη. Σήμερα υποδέχονται την προβληματική Άρσεναλ, που έχει υποχωρήσει στην 7η θέση της κατάταξης με 54 πόντους, στο -10 απ' την 4η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά με δύο ματς λιγότερα. Οι Λονδρέζοι πήραν μόλις μια νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-1-3), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έρχονται από τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες! Ποντάρουμε στη δύναμη της έδρας και επιλέγουμε το +1 της Μίντλεσμπρο.

Βγάζει τον άσσο η Φούλαμ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Φούλαμ – Άστον Βίλα, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.85. Προς το φινάλε της οδεύει η σεζόν στην Τσάμπιονσιπ και κάθε αναμέτρηση είναι σημαντική. Ειδικά για τη Φούλαμ, που βρίσκεται στην 7η θέση και κυνηγά μια θέση στην εξάδα, έτσι ώστε να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των πλέι οφ. Είναι στο -2 απ' την 6η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, σήμερα υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Άστον Βίλα (12η με 58 πόντους), θέλει να επιβεβαιώσει τον χαρακτήρα του φαβορί. Από δύο σερί νίκες έρχονται οι γηπεδούχοι, που κέρδισαν τα 5/8 τελευταία εντός έδρας ματς. Στον αντίποδα, η Άστον Βίλα ηττήθηκε στα 5/8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Αντέχει η Μπλάκπουλ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ντονκάστερ – Μπλάκπουλ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.00. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν στη Β' Αγγλίας και οι γηπεδούχοι μοιάζουν να βρίσκονται «αγκαλιά» με την απευθείας άνοδο. Μετρούν 85 πόντους και βρίσκονται στο +8 απ' την 4η Λούτον, ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει τον προβιβασμό, το πιθανότερο και τον τίτλο του πρωταθλητή. Απ' την άλλη, η Μπλάκπουλ δίνει «μάχη» για τα πλέι οφ, «καίγεται» για βαθμούς και καλείται να ψάξει σήμερα κάτι θετικό. Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Μπλάκπουλ, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι η Ντονκάστερ θα κάνει... δώρα. Πιστεύουμε, όμως, πως η Μπλάκπουλ μπορεί να πάρει σήμερα βαθμό ή βαθμούς και θα πάμε με το Χ2.

Με το Over 2,5 στη Νορβηγία

Πάμε στη Νορβηγία και με την αναμέτρηση Στάμπαεκ – Σάρπσμποργκ, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.85. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει με πολύ καλό ρυθμό τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα, όπου εντυπωσιάζουν με την ικανότητα στο σκοράρισμα. Οι γηπεδούχοι μετρούν δύο νίκες σε τρεις αγωνιστικές επί των Αάλεσουντ (3-1) και Οντ (2-0), ενώ στο μεσοδιάστημα ηττήθηκαν 4-1 εκτός έδρας απ' τη Σόγκνταλ. Στον αντίποδα, η Σάρπσμποργκ μετράει 3/3 νίκες με επιμέρους σκορ 9-2, σκόραρε 3 γκολ σε κάθε παιχνίδι και προς το παρόν δείχνει ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Νορβηγίας. Λογική επιλογή το Over 2,5.

Κερδίζει η Άαλμποργκ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Άαλμποργκ – Άαρχους, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για παιχνίδι των μπαράζ παραμονής, με τους γηπεδούχους να έχουν πλεονέκτημα έξι πόντων έναντι των αντιπάλων τους. Όσο και να θέλει η Άαρχους να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει να εξασφαλίσει την παραμονή, τα αγωνιστικά προβλήματα δεν της το επιτρέπουν. Οι σημαντικές απουσίες που έχει στην άμυνα, μάλιστα, την αναγκάζουν να ρίξει και σήμερα το βάρος στην επίθεση, κάτι που αναμένεται να πληρώσει απέναντι στην πολύ πιο έμπειρη και ισχυρή επιθετικά Άαλμποργκ. Από τρεις νίκες στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς προέρχονται οι γηπεδούχοι, κρατάμε τον άσσο και σήμερα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos