Πάμε στοίχημα: "Παιχνίδι" με το Europa League

11 Μαϊος 2017 14:46

Οι δύο αγώνες ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Europa League κυριαρχούν στο κουπόνι της Πέμπτης (11/05).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Θέλτα, ενώ η Λυών φιλοξενεί τον Άγιαξ και αμφότερα τα παιχνίδια θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Παράλληλα, μία ακόμη επιλογή προκύπτει από το μπάσκετ και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης Μπανταλόνα, για την ACB της Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Vistabet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Σκοράρουν στο Μάντσεστερ

Ξεκινάμε με τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Θέλτα, στον οποίο θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 1.95. Οι "κόκκινοι διάβολοι" απέκτησαν προβάδισμα για την πρόκριση, επικρατώντας 0-1 στη Γαλικία πριν από μία εβδομάδα. Σε επίπεδο Europa League, η ομάδα του Μουρίνιο μέτρησε μόνο νίκες στα πέντε πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ για να προκριθεί στα ημιτελικά χρειάστηκε τη διαδικασία της παράτασης απέναντι στην Άντερλεχτ (1-1 η κανονική διάρκεια). Η Θέλτα από την πλευρά της, αν και ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα, διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στον τελικό και θα τα δώσει όλα για να πετύχει το στόχο της. Μακριά από το γήπεδό της στη φετινή διοργάνωση μετρά τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ υπενθυμίζεται ότι στη φάση των "32" απέκλεισε τη Σαχτάρ Ντόνετσκ χάνοντας με 0-1 στο Βίγκο, κερδίζοντας με το ίδιο σκορ στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού στην Ουκρανία και διαμορφώνοντας το τελικό 0-2 στην παράταση. Οι φιλοξενούμενοι αν θέλουν να πάρουν το "εισιτήριο" για τον τελικό είναι υποχρεωμένοι να σκοράρουν, ενώ σε όλα τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια τους στο Europa League έχουν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Καταλήγουμε στο ενδεχόμενο να πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες.

Τα δίνει... όλα η Λυών

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Λυών - Άγιαξ, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 2.08 (-1 ασιατικό χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Λυών με δύο ή περισσότερα τέρματα διαφορά. Αν η Λυών κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Οι Γάλλοι γνώρισαν "βαριά" ήττα στο Άμστερνταμ, με 4-1, και πλέον καλούνται να κάνουν μία επική ανατροπή, αν θέλουν να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης. Στην έδρα τους, βέβαια, είναι αποτελεσματικοί, καθώς στα τρία φετινά ματς που έχουν δώσει εκεί για το Europa League, πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες κόντρα σε Άλκμααρ (7-1), Ρόμα (4-2) και Μπεσίκτας (2-1). Ο Άγιαξ, από την πλευρά του, το μόνο που έχει να κάνει σήμερα είναι να διαχειριστεί το σκορ του πρώτου αγώνα, καθώς το 4-1 του δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Θα πρέπει, ωστόσο, να είναι προσεκτικός, καθώς στις έξι τελευταίες "εξόδους" του σε όλες τις διοργανώσεις έχει κερδίσει μόλις μία φορά (1-2-3). Στο δια ταύτα, η Λυών αναμένεται να μπει πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο γήπεδό της είναι δυνατή και σκοράρει πολύ. Πιστεύουμε ότι όχι μόνο μπορεί να κερδίσει, αλλά και να καλύψει το χάντικαπ του ενός τέρματος.

"Καθαρίζει" την πρωτιά η Ρεάλ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Μπανταλόνα, στον οποίο θα πάμε με το Over 161.5 πόντους, σε απόδοση 1.91. Προτελευταία αγωνιστική στην ACB και η Ρεάλ εξασφαλίζει από σήμερα την 1η θέση της κανονικής περιόδου αν κερδίσει, καθώς έχει μία νίκη περισσότερη από τη Βαλένθια, της οποίας υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Η Μπανταλόνα, από την πλευρά της, είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ η σεζόν ολοκληρώνεται για αυτή, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει "ρεπό". Οι αγορές του αγώνα "άνοιξαν" με το πολύ χαμηλό όριο για αγώνα της Ρεάλ, 161.5 στο Under/Over και η προφανής επιλογή είναι το Over 161.5, που επιλέχθηκε σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos