Στοίχημα: Στηριζόμαστε στις έδρες και τα γκολ

08 Ιουλίου 2017 11:55

Έντονο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον σήμερα Σάββατο (08/07), με το κουπόνι του πάμε στοίχημα να γεμίζει με αρκετές αναμετρήσεις από τη Ευρώπη, Σκανδιναβία και Λατινική Αμερική.

Τρία είναι τα σημεία που ξεχωρίσαμε και θα τα δούμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, πως μεταξύ άλλων, στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά review όλων των εταιρειών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι η Vistabet.

Παίρνει "ανάσα" η Ατιράου
Ξεκινάμε στις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ατιράου και Ταράζ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.93. Χέρι-χέρι πηγαίνουν μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες, καθώς βρίσκονται σε 9η και 10η θέση αντίστοιχα, όντας μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να πατούν καλύτερα το τελευταίο διάστημα μετρώντας δυο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, ενώ συγκεκριμένα εντός έδρας, μετρούν έξι νίκες και δυο ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους. Η Ταράζ δεν αποτελεί φόβητρο σε καμία περίπτωση, έτσι το σενάριο του άσσου φαντάζει αρκετά πιθανό.

Άσσος και στη Νορβηγία
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Άαλεσουντ – Μόλντε, έχοντας επιλέξει κι εδώ τον άσσο σε απόδοση 2.38. Ένα αρκετά ενδιαφέρον πρωτάθλημα εξελίσσεται μέχρι στιγμής στη Νορβηγία, με τη Ρόζενμποργκ να προπορεύεται έχοντας 29 βαθμούς και άλλες επτά ομάδες να ακολουθούν σε απόσταση επτά βαθμών ή μικρότερη. Άαλεσουντ και Μόλντε είναι από τις ομάδες που βρίσκονται στο κυνήγι της κορυφής και η μεταξύ τους αναμέτρηση συγκεντρώνει αρκετά βλέμματα. Η Άαλεσουντ πατάει καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα στο "σπίτι" της, τελευταίο της θύμα ήταν η Οντ την οποία "σκόρπισε" με 5-1 και περιμένουμε να πάρει το τρίποντο και κόντρα στην αλλοπρόσαλλη, Μόλντε.

Αμφίσκορο στο ντέρμπι κορυφής
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το παιχνίδι ανάμεσα σε Γιουβεντούδε και Γκουαρανί, ματς που αποτελεί ντέρμπι κορυφής στη Β' Βραζιλίας. Οι δυο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση έχοντας από 22 βαθμούς, θέτουν σιγά σιγά τις βάσεις για την άνοδο και δεν αναμένεται "φρένο" από καμία. Οι σημερινοί "μονομάχοι"διαθέτουν ποιοτικές γραμμές κρούσης και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να βρουν δίχτυα τουλάχιστον από μια φορά. Επιλογή μας θα αποτελέσει το G/G που δίνεται στην ελκυστική απόδοση του 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos